Carl Lewis Go for the Gold
Carl Lewis Go for the Gold - náhled

Já pamatuji si dívajícího se Carl Lewisa v roce 1996 Atlandském Olympicsovi, jeho páté Olympijské hry. Jeho výkony nebyly na stejné úrovn

...

Shogun Recenze

Recenze | Screeny


Šógun je bizarní hra z Mastertronic to umísťuje vás v krocích několika feudálních japonských bot éry. Třebaže hra je 2D, to odstěhuje se z perspektivy izometrické hry, význam že když vy stisknete vzestupnou klávesu, váš znak magicky letí nahoru do vzduchu. Nerozumím tohoto mechanika, ale hra sám o sobě je moc hezký.

Obrazovky jsou vyprojektované, s jiným malým lidmi během kolem, stavení s hezkou architekturou, a další. Grafika není zvláštní pro jejich věk, ale oni stále dají pocit feudálního Japonska. Hudba a zvuk je ve skutečnosti moc lépe než ty by očekával, že to je, s málo pípání muzikálu v pozadí, spolu se zvukovými efekty. Oni nejsou přesně extázi vzbuzující, ale oni slouží jejich účelu, a oni nabízejí špetky potvrzení.

V šógun, vy vyberete si vaši identitu ( jistý znak) a potom hrát jejich příběh. Toto vede jako Adventure většinou, vy můžete si povídat s lidmi, útočit na něnebo vyměnit. Vy máte několik příkazů ve vašem repertoáru, útoku, zkoumat, hovor, a tak dále Šógun je obtížný aby učil se / dozvěděl se, vy najdete sebe hraní stále znovu jen aby učilo se / dozvědělo se základní mechanismy hry kvůli nedostatku pořádných instrukcí. Jinak, hra je vynikající, a šógun je mistrovské dílo. Jestli vy nevadíte datovanou grafiku, a některý z toho je příležitostné pípání, měl bys vyzkoušet to!


Rok vydaní: 1986

Vydali: Virgin Interactive Entertainment

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo