Qix
Qix - náhled

Arkáda zde my dále ! Qix je jeden z těch opravdu pravých klasik arkády. Vaše práce je aby tvrdila zvláštní procento obrazovky kreslením m

...

Sherlock Holmes - Another Bow Recenze

Recenze | Screeny


Tady je ještě další hra já první jsem hrál na starším kapitánovi 64. To bylo jen později já jsem zjistil že tato hra je první vůbec kdy POČÍTAČOVÁ HRA aby uváděla znak Sherlock Holmesa. Část od Sherlock a přirozeně Watson, vy se setkáte s mnoha skutečných lidí toho historická éra (včetně Sir Arthur Conana Doylea samotného).

Vy jste Sherlock Holmes a vy cestujete napříč oceánem na luxusním parníku. Jak vždy vy jste doprovázení Dr's Watsonem, kdo vede účet vašich podniků. Dobrý doktor publikuje příběhy o tobě s Doyleem jak vydavatel (přinejmenším v této hře). Další slavní lidi zahrnují Lawrence Arábie, Houdinia, známek, a tak dále

Přirozeně jestli vy jste hrát roli takový slavný detektiv jak Sherlock Holmes, hrozný zločin musí konat se. Toto není žádnou výjimkou, pro vraždu se konala na palubě lodi. Tak příběh začíná, že vámi být vzbuzenou nahoru členem posádkami, kdo chce abyste následovali ho. Vy objevíte mrtvolu a hra je stopa.

Jestli vy díváte se na screenshot na vašem právu vy nepochybně řeknete grafika je hrozný. To je pravda, tato hra uvádí jen 4 barvy (CGA grafický), ještě jak to je textová založená hra, grafika není potřebná vůbec. Potřebujete jen vkládat příkazy k počítači a vidět co se stane.

Počítač dělá mít průměrnou řadu objednávek, které rozumí, třebaže dávalo přednost C64 verzi. Tam dobrý doktor by píchal odchod z práce vaše světla jestli vy jste řekli něco oplzlý (jako je: UNESTE PANÍ RYAN).

Pro všechny kdo nemá rád tento žánr, který já navrhuji aby vyhnul se této hře. Já zahrnul rekapitulaci, ale pro skutečný požitek by měl bys šel skrz tento interaktivní příběh a prozkoumat loď. Všichni staří-školní dobrodruzi budou mít výbuch hrající této hry.


Rok vydaní: 1985

Vydali: Bantam Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo