Burntime
Burntime - náhled

Každá civilizovaná společnost má 3 stupně v jeho cyklu - jeho stoupat, květ a pád. Pád může přijít rychle, možná kvůli válce nebo živelné

...

Shadow Knights Recenze

Recenze | Screeny


A nindža válečník, vybavila s katana a nějaký kouzelný znalost bojuje napříč zemí Naipusan na jeho cesta Destiny - osudu aby porazil zlý šógun Death. Musíte vzít roli tohoto spravedlivého východního válečníka aby srazil armády zla a obnovit mír v zemi.

S tímto klasickým příběhem hrdiny jde rolovací akční-plaform hru. Obecně, vy musíte se dostat do konce úrovně. Nindža může běžet, skok nahoru a dolů (CTRL+U/D), kachna a útok s jeho mečem (ALTEM). Několik boxy v horním - levém rohu obrazovky ukážou vaše energie, zatímco boxy ve vrchní-právu ukážou kouzlo levé. Kouzlo může být užíván pro léčit energii (SPACE) nebo hodit kouzlo hvězdy (ENTER). Vy vyberete si malé žluté kruhy pro kouzlo. Zřídka, kruh může být v dalších barvách pro více kouzla, energie a tak dále..

Obrazovka může rolovat v každém směru, třebaže to nebude rolovat nahoru a dolů jestli tam nejsou žádné výš/nižší platformy. Nějaké úrovně, na druhé straně, nebudou rolovat moc vlevo/právo. Ještě, tato hra soustřeďuje se na akci s jen málo více elementů přidaných k byly víc zajímavé. Obecný pojem stínových rytířů nedovolí tomu aby stal se cokoli víc než průměr, a tak jsou tehnical části hry.

Tak, je tento dokonce mající cenu zkoušky? Rozhodně! To je akce vy staráte se o, přímo? Pokud ano, pak toto hra může dát vám něco hrát si s. Tam jsou různé typy nepřátel a každý z nich má jeho vlastní způsob zaútočení na. Nemyslete že můžete jen stát kývání vaše katana. Rychlost a ohnutý zpět je co vy potřebujete aby skončili tento a to je nelehký. Hra je velmi jednoduchý a je dovolující vám dostat maximum herce.

Rozhodující faktor je: toto bude zábava akčním milencům, zvláště ti, kdo jsou dychtící po nindže hrách.


Rok vydaní: 1990

Vydali: id Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo