4x4 Off-Road Racing
4x4 Off-Road Racing - náhled

Co 4x4 - Offroad Racing nabízí vám je výzva pro vaši představivost: Představte si vaše auto je hubený, bídný, celo - stroj terénu, vaši o

...

Scrabble - Deluxe Edition Recenze

Recenze | Screeny


Čmáranice je jeden z těch stolních her které mají několik desetiletí dlouhé tradice být hrané. To je podle mého mínění také jeden z příkladů vzdělávacích stolníchher, od té doby, co to dělá zlepšit na vašem slovníku a v případě anglického hry také pravopisu.

Vy dostanete sedm dopisních dlaždic a každý dopis má cenu jiného množství bodů. Musíte umístit dlaždice na palubě takovým způsobem že oni tvoří plná anglická slova (také ze zanechal dopravanebo z až do dolů). Každý dopis který je umístěný na modré náměstí spočítá dvojí (nebo trojitý jestli tmavomodrý) a jestli slovo prochází růžový uvést v soulad celé slovo má cenu dvojí (nebo trojitý jestli to prochází červené náměstí). První slovo potřebuje aby prošlo střed paluby a každý nový slovo musí být připojený k předtím udělaný (tak nemůžeš náhodně začít slovo na úplně různých částech paluby). Jakmile vy umístíte dlaždice oni musí všechno tvořit slovo (v případě, že vy jste přidali něco, co dotýká se více pak jednoho slova na palubě).

Teď všechna slova jsou vzatá ze slovníku, ale tato počítačová hra má hezký rys přidávání slov. Tak jestli počítač ne- poznává slovo vy jste udělali, vy můžete přidat to do jeho slovníku (ale prosím, nezneužívejte toto).

Vítěz hry je přirozeně osoba, která má většina bodů na konci hry a hra končí kdy hráč může zbavit se všech dlaždic a není tam už další být tažená z tašky - nebo kdy žádný hráč může udělat další slovo (ó!, ifyou zbaví se všech dlaždic, buď během on hry nebo na konci kdy vy umístí vaše poslední) vy také dostane ráznou prémii.

Hra uvádí jen základní zvuky, které ne tak docela nestojí za zmínku a grafika jsou... dobře... oni jsou věrní stolní hře, ale to ne- říct moc, protože hra je spíš myslící hra pak hra vizuálních efektů.

V každém případě, všechno, co kdo vychutnává originální stolní hru může hrát proti počítač a zlepšit na jejich schopnostech (nebo praktikovat jejich angličtinu), nebo oni mohou hrát proti lidský hráč, tak tam už nebude bojovat o který jsou skutečná slova a která nejsou. Vychutnávejte!


Rok vydaní: 1990

Vydali: Virgin Interactive Entertainment

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo