Sim Ant
Sim Ant - náhled

Sim Ant je další z rodiny simulací od maxisu. Spíš než strategie je to plnohodnotná simulace mravenčí kolonie. Čeká vás kopání tunelů, zvětš

...

Rules of Engagement Recenze

Recenze | Screeny


Věc já mám rád nejvíce o Rules závazku je jeho přizpůsobitelného. V Rules závazku vy můžete přizpůsobit absolutně všechno, z lodních kapitánů cizím' závodům a misím. Také, tam jsou detailní dokumenty na hodně cizí závody, stejně jako bios pokud jde o vaše kapitány.

Úprava není jen o fyzických rysech a životopisů, ale vy můžete také měnit vlastnosti různých cizinců. Vy můžete udělat závody hloupé a slabénebo brilantní spouštěcí-šťastné smrtelné stroje, závisení zcela na vašem rozmaru. Vy můžete dokonce editovat schopnosti vašich lodí a kapitánů.

V každém případě, teď pro příběh. Vy jste velitel flotily pro federalizované Worlds ozbrojené síly (FWAF), a vy válčíte se sjednocenými demokratickými planetami (UDP). Ve vašem boji vy se setkáte s různými cizími závody, ze kterých všechny jsou nepřátelské. Vy začínáte moc hezkou titulní obrazovkou, kde vy máte několik voleb. Doufám, že v tomto bodě vy jste stáhnuli příručku a číst přinejmenším část z toho; jinak vy budete ztracení. Tak, vy vytvoříte velitele a vybrat si misi pro něho přikázat. Pojďme dostat toto počatý!

Taktická obrazovka je kde vy spravujete nějakou pálivou laser/raketovou spravedlnost. Jen pamatovat si, jestli vy zabijete je a vy nejste předpokládaní , to je KONEC HRY!

Teď věci dostávají úroky. Dívejte se na rozpravu a rozhodněte o postupu. Vy letíte jedna loď zatímco počítač letí zbytek, podle vašich objednávek. Užívej komunikace aby daly vaše další lodi jejich objednávky, a mít nějakou veselou zábavu! Ó!, a nezapomeň aby četla rozpravu! Celkově, kvůli hernímu opakování a přizpůsobitelný, já dám tomu 4.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Omnitrend Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo