Lombard RAC Rally
Lombard RAC Rally - náhled

Pokud se vám líbí rally hry a pokud se vám líbí staré hry, vy najdete tuto hru moc příjemnou. Herní lombardní RAC rally je klasika udělan

...

Rampart Recenze

Recenze | Screeny


Zde jde pravdivou arkádu klasickou. Opevnění je jedním z her, které jednou naplnily arkády hraní po celém světě. Původně uvolněný od Ataria koncem 80s toho je jedním z vzácných her které je oba jednoduché a návykové v záblesku oka.Další výraz, který jde podle mého mínění, je ' čistý ' ... Opevnění je čistá počítačová hra!

Hra uvádí a to jak jednotlivý a určený pro více hráčů režimy. Jednotlivý hráč všechno o brání ostrov proti zaútočení na lodě. Po výběru vaší armádní barvy na začátku hry, vy vidíte přehled ostrova, který je oddělený do několika regionů vy musí bránit v nějaké /každé /žádné objednávce vás má rád. Kdy vy jste rozhodli, který region pro začátek, přehled zoom k mapě příslušného regionu a vy musíte vybrat váš domov-hrad. Toto hrad je obklopený zdmi a hned po umístění nějakých děl, první útočníci zdají se.

Hra sám je rozdělený na dva fáze pak. První je oheň-fáze. V tomto vy máte jednoduchý cíl aby zničil jak mnoho z útočících lodí jak je to možné. Lepší vaše mířící schopnosti jsou, méně poškodit vaše vlastní opevnění vezmou. Střílejte a zničit! Po chvilce první fázi končí a skutečná výzva začíná: sestavení-fáze. Zde vy musíte opravit a prosit rozšířit vaši pevnost ve velmi omezené době používající Tetris - like bloky jak zeď segmenty. Tyto bloky mohou být okrouhlý jak v Tetris a bude nejvíce jistě nevejít se do vašich nástěnný mezer řádně. Větší obklopená oblast a čím více hrady jsou v, více bodů vy dostanete se do koupit nová děla. Na konci fáze vy musíte mít aspoň jeden hrad obklopený zdmi, jiný vy ztratíte hru. Pak další děla mohou být umístěn a další oheň-fáze chystá se začít... Všechno toto nemusel by také znít zajímavě, ale vy budete užaslí, jak rychlá tato hra kreslí vás do jeho pevného uchopení.

Hlavní síla hry leží v jeho versus módu, nicméně. Jak původ opevnění je arkáda hraní, možná, že bys mohl představovat si, že to je spíš-styl konzoly společenské hry, než hodí se pro jednotliví hráčští PC hráči. Na rozdíl od v jednotlivých hráči vašich oponentech nejsou neznámé lodě, ale tvé přátelé sezení přímo vedle vás před stejným počítačem. Každý hráč má jeho vlastní hrad a mohl zničit jeho oponenty podle přání. Toto fakt může dělá zlou krev a dokonce měla za následek pohmoždění někdy, v závislosti na vás jste přátelé a vaše vlastní mířící schopnosti. Téměř pochopitelný, jak to je největší veselá zábava aby poslala vaše poražené kamarády gilotině a useknou jejich hlavy (symbolicky, samozřejmě).

Herní grafika jsou dobrá a funkce, nic více. Ale více není potřebný, nicméně. Zvuk je docela dobré a dokonce ukazuje nějaké kusy digitalizované řeči, a navíc k originálnímu vydání, PC verze uvádí až do tří hráčů namísto jen dvou a proto dokonce zlepšuje veselou zábavu ve versus módu. Stinná stránka je, která málo PCS hlavních tří ovládacích pák nebo gamepads a většina hráčů budou muset vymačkat sebe před jednotlivou klávesnicí. Po všech klíčích pro všechny hráče mohou být definovaný volně v herním nastavení. Běda!, toto je jediná výhoda ve srovnání s originální počítačovou hrou a důvodem proč já nemohu dělat nic jiného, ale hodnotit tuto hru s mírným 3. To bolí nějak, ale každý člověk znalý originální stroj arkáda rozumět toto rozhodnutí a přesto stále stáhnout hra. Každý ne znát herní stroj by měl opravdu podívat se na tuto ještě dobrou konverzi jednoho z největších počítačových her vůbec kdy udělaných!


Rok vydaní: 1992

Vydali: Midway Games West, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo