Treehouse, The
Treehouse, The - náhled

Já stále pamatuji si mou počítačovou laboratoř základní školy. Dozvěděli jsme byli se opravdu nikdy cokoli ve třídě jak my většinou jen j

...

Rambo III Recenze

Recenze | Screeny


Rambo III je shora dolů výstřel-em - up založený mimo staré Rambovy filmy 80- ovo. To prokazuje moc věrný třetímu filmu v tom, že to zahrnuje to letité podsadité komando, John Rambo, a jeho dobrodružství v Afghánistánu. Vaše mise v hře je záchrana vašich různých přátel, kdo byli zajatá zlověstný Soviets (och, nejtrvanlivější všechny her darebáků) a jsou držení jako rukojmí v Afghánci pevnosti. Za pomoci nějakých afgánských bojovníků za svobodu, vy jste pašovaní do pevnosti, a potom vy jste sám.

Hra je směšně nereálný, ale stále velice veselá zábava. Jak bez košile americké komando s jen nožem může postavit se proti několik setům rozhněvaný Soviets ozbrojený s AK - 47- ovo není žádný odhad. Ale v každém případě, vy uděláte váš průchod hradem setkáním mnoho odporu, včetně nepřátel jako je útočné kleště a tak dále. Hra je překvapivě tvůrčí s jeho objekty, jako je vy můžete sbírat kosti k vrhat po kleštích, a najít noční-obrazové brýle a tak dále. A to je hodně to, týkající se spiknutí a herní hry.

Kompatibilita: práce jen pokutují s Dosbox. Zvuk: Žádný zvuk, pokud je v mých silách říkat. Grafika: extrémně dobrý pro rok 1989: 256 barvy, relativně malé pixely.

Ovládací prvky: pravděpodobně jediná zlá věc o této hře, ale jestli vy jste užívaní pro staré akční hry, na rozdíl ode mne, vy byste měl dělat jen pokutu: myš aby pohybovala se kolem, klikne pro střílet nebo bodnout, mezerník aby kontroloval inventář a vybrat si položky.Také, zjistil jsem, že jsem často dostávající ' ' přilepený do koutů a skuliny v nábytku a tak dále (myslí si Ramboa je moc silný aby prošel vchody!). Rozhraní může zdát se podivný nejdříve, ale vy obvykle přijdete na kloub tomu dost rychlé.

Dohromady, Rambo III zaslouží si 4 hodnocení, kvůli plesnivým ovládacím prvkům a jak nereálné zbraně jsou. Ale nakonec, tato hra je moc chytrý a pokročilý pro jeho věk. Z hlediska křivky učení: průměrný hráč by měl najít hru trochu obtížný na začátku, ale rozhraní je docela snadno pochopitelný.

Podle mého mínění, tato hra je opravdu veselá zábava a by měla zabírat vás po dobu několika hodin jestli vy jste vážný hráč. Pokud se vám líbí filmy a akce, zkusit to. Jestli vy jste víc strategický- typ simulace, pravděpodobně toto není pro vás.

Já jsem našel si cestu k překonfigurovat hru (jednoduše vymazat CONFIG.DAT registrovat a kdy vy provozujete hru vy můžete konfigurovat vaši grafickou kartu, vaše zvukové zařízení a ovládací prvky: myš, joystic, klávesnice). Sebatianos


Rok vydaní: 1988

Vydali: Ocean Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo