Ocean Trader
Ocean Trader - náhled

Ocean obchodník je ekonomická simulační hra z výrobců pizza magnáta a obnoví všechny rizika a odměny moderního světa přepravního obchodu.

...

Stunt Car Racer Recenze

Recenze | Screeny


Toto automobilová hra je zábava a snadno přístupný, ale poněkud nerv záchranný řidičských zkušeností. To by byl můj popis senzačního řidiče automobilu v kostce.

Hra je rozdělen k čtyřem dělením. Každé dělení má dva konkurenční řidiče koho vy závodíte s pro povýšení na vyšší a víc vyzývavá dělení. Množství drah není moc četný, pro tam jsou jen dvě dráhy pro každé dělení. To je zvláště problematické od drah musely být hnaný několikrát před vítězem období je deklarovaný. Toto velmi rychle se stává jednotvárné. Počáteční dráhy docela jsou snadné, zatímco ve vyšších děleních dráhy stane se daleko víc vyzývavé. Naštěstí vy máte povoleno praktikovat závody jak mnohokrát jak chcete před začínajícím obdobím.

Jako kdyby dráhy nejsou vyzývavé dost již, musíte také držet vás auto z jednoho kusu jak to bere škodu od vysokých pádů, havarující oponenti a podobné zneužívání. Někdy auto zdá se, že vezme škodu od, dobře, jenom sněhových boulí. Nepřátelský řidiči nezdát se udělat mnoho chyb. Oni jsou docela pomalí na začátku, ale stát se hodně rychlejším jak konec prvního dělení se blíží jeho dokončení.

Jestli vy ne moc nestaráte se o upravovanou dekorativně grafiku, senzační řidič automobilu je vaše volba. Dráhy skládají se z jen tří barev: země, obloha a černý linky na dráze (to dá vám malou narážku v kterém směru řídíte). Nedostatek struktury nebo povrchu může někdy splést vy při určování kde vy chystáte se přistát po skoku vysokém nebo jak jste našli sebe ve vzduchu především. Toto problém se stává ještě víc zjevný v pozdějších závodech které jsou moc komplikované a obtížné aby řídili. Ale zvažující dostupné počítačové prostředky v té době doba, to je prominutelný problém.

Zvuky nejsou moc komplikované také: co vy dostanete je automobilový zvuk motoru a zvukové znamení které ukazuje že auto bere poškození. Zvuk motoru automobilu může být poněkud hypnotického.

Zatímco to chová se nečestně k srovnávat tuto hru pozdějším závodění hrám, to musí být řekl, že následující hry udělaly to lépe. Jakmile vy kompletní senzační automobilový závodní vůz, téměř tam není žádná hodnota opakování levého. Krátký seznam závodů je největší nedostatek, zatímco jednoduchost a nedostatek variace jen přidá k problému.

Nicméně, hra je zábava a já mám rád vrátit se k tomu čas od času. To je právě ty tyto moc malé problémy udělají to srazit se v společnosti kolosálních závodění her, jako je Stunts.

Senzační řidič automobilu je dobrá volba pro fanouška starého závodění a rozhodně mající cenu vyzkoušení!


Rok vydaní: 1989

Vydali: Microplay

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo