Alien Rampage
Alien Rampage - náhled

Cizí Ramapge je druh hry že byl bych milovaný již v roce 1993. Bohužel, já jsem nemohl hrát to v roce 1993 protože to nebylo vydání až do

...

Raiden Recenze

Recenze | Screeny


Někde v budoucnu země je napadená vesmírnými piráty. Vy, odvážný pilot, mít misi do zastavit je. Zní jako počítačová hra přímo portovala z mincového stroje? Není divu, to je jedny.

Vlastně, vy potřebujete aby zničili všechno, co objeví se na obrazovce. My máme tanky, lodě, letadla, helikoptéry, dobří nepřátelé a mnoho mocí-ups. Co ještě vy potřebujete pro shoot'em nahoru? Přímo, dva-hráčský mód! Dobře, Raiden má všechno tento materiál, a to je veselá zábava!

Na začátku vás nemáte nic než malé dělo a několik bomb. S bombami vy zabráníte všem nepřátelské palbě z udeření vás na pár sekund, v kterém vás můžete snadno zničit je bez jakéhokoliv rizika. Pro slabší nepřátele jeden hit je dost, aby sundá je, ale pro nějaký vás první musíte zničit jejich zbraně a potom starat se o zbytku. Práce snadno je udělaná jakmile vy máte trojité laser dělo s čtyřnásobenou řízenou střelou. Pro ničící zvláštní vozidla, sklady munice nebo palivová nádrže vy budete vydělávat extra body, moci-ups a medaile. Na konci úrovně vy dostanete nějakou kostnatost - samozřejmě. Pro skončit každou úroveň nakonec vy musíte zabít stupeň-šéfa-pevnost-loď-cokoliv. Vezměte vaše bomby zde pro mít snadnou práci.

Různé druhy grafiky v osmi úrovních je ohromný. Vy přeletíte lesy, města, jezera a louky zabíjení hodně jiní nepřátelé a zanechávající mnoha odpadu za vámi. Vertikální rolování je většinou plynulý. To je trochu pomalejší kdy tam je mnoho nepřátel a zrychlí kdy vy jste zabili je.

Zvuk je ... dobře, nechejme lépe ne- mluvit o tom.

Vy můžete nastavit potíž k třem jiným úrovním, ale toto nezvýší množství nepřátel - to jen mění množství kreditů vy máte. Raiden je hezký málo hry který je OK po nějakou dobu rychlé shoot'em nahoru veselé zábavy - dokud vy neočekává konečnou výzvu pro žánr-odborníky. Kvůli hezký určený pro více hráčů-volba a můj názor, že zvuk je sekundární věc já dám 4 body.

Užívací DOSBOX asi okolo 2200 cyklů aby měly to ne příliš rychle.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Seibu Kaihatsu Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo