Winter Olympics - Lillehammer 94
Winter Olympics - Lillehammer 94 - náhled

Zde je ještě další počítačová konverze olympiád. Tentokrát to je zimní olympiáda v Lillehammer 1994. Ty hry byly zvláštní, protože oni by

...

Playroom, The Recenze

Recenze | Screeny


Old nemusí znamenat špatný. Třebaže je tam mnoho zábavných vzdělávacích her v obchodech, vy můžete vždy zkusit starší hry které byly často dost dobré. Příklad budou "herna".

Hra se skládá z 6 aktivit. To začíná kde dětský svět začíná - v dětské místnosti. Kliknutí na různé položky zde ukazuje animaci nebo hraje zvuk. Vy také máte přístup ke všem těmto aktivitám:

- hodiny: Dítě může zjistit co vy obvykle děláte v specifických hodinách. Každá hodina je barevný ilustrovaný - e.g. s obrazem spící myši nebo snídaně. To může také učit rozdíl mezi AM a PM.

- talisman: Talisman se skládá z 3 částí - hlavy, torza a noh. Kliknutí každá část mění to. Dítě bude vychutnávat dělání maskotů s hlavou slona, torza draka a noh kouzelnice. Tam je také klávesa zde což dělá náhodný talisman kdy stlačený.

- stolní hra: Vaše typická stolní hra. Tam jsou náměstí která poslat hráči vpřed a náměstím která pošlou jemu obráceně. Inovativní prvek zde je že vždy 3 kostky jsou valily se namísto 1. Hráč musí vybrat si jeden z nich. Toto učí logické myšlení a strategii. Dítě určí které pohyb udělá ho šel nejvzdálenější.

- kniha nálepky: Dítě je prezentován scéna. Nad scénou tam jsou dopisy - kliknutím každý dopis předkládá nálepku; e.g.c' ukazuje kotel, f' ukazuje vílu a ' w' je mág. Kliknutí nálepka dovoluje vám dát to v scéně. Tam jsou dvě scény: Pohádková říše a ulice, každý s jejich vlastní sadou nálepek. Toto aktivita učí dopisy.

- sčítací hračka: Dítě může si vybrat objekt a množství objektů. Jestli vy kliknete na myš, vy máte cvičení: dítě je ukázané několik objektů. Cíl je aby spočítal objekty a vybrat si číslo. Jestli odpověď je správný, dítě je odměněný s animací. Tam jsou 4 úrovně potíže která jsou nastaven vypínačem vpravo. Toto aktivita zřejmě učí počítání a čísel.

- píšící hračky: A malý počítač s klávesnicí. Dítě může psát dopisy na této klávesnici. Jestli vy kliknete na myš, vy máte cvičení. Dítě vybere si slovo a píše to na klávesnici. Jestli odpověď je správný, animace je ukázaná. Vy můžete také vybrat "překvapivé slovo" - to je náhodné slovo vždy. Toto aktivita učí... dobře, vzít odhad :)

nyní my dostaneme se do technických faset hry. Grafika jsou moc dobře vykonaná. To je jen příjemný aby dívalo se na ně, zvláště v barevné knize nálepky. Zvuk je PC tlampač... ale to ve skutečnosti není moc špatné. Vy můžete ve skutečnosti poslouchat to bez pokrývající vaše uši.

Dohromady, já dám tuto hru 4 -. Bohužel to nedostalo hodně aktivity, ale oni jsou zábavní. Také, grafika jsou dobrá, která udělá to dobrou hru aby držela vaše děti rušné na chvíli.

Běžte toto hru používání Playega.exe.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo