XQuest
XQuest - náhled

Nakonec, my jsme byli schopni najít archiv pro XQUEST! Toto hra je bezvadná konverze střelce arkády křišťálového hledání, které bylo k di

...

Ninja Gaiden II - The Dark Sword of Chaos Recenze

Recenze | Screeny


V nindže Gaiden 2, Vy hrajete jak Ryu Hyabasa. Tam není moc příběhu: musíte zachránit zajatou ženu ze zlého krále temnoty. Klasický záchranný scénář. Hra začne na střechách města a potom pohybovat k typickému posunu vlakové úrovně která, s částí 1 a 2 kombinovala, to je dost velký.

Tam jsou hezkých pár nepřátelé: chlapi v hokeji maskují ovládající mačety;bude ' o ' chomáčové; nepřátelské nindži; mnoho monster a zločinců; a první rovný šéf kteří vypadá křížení mezi karosář a lev!

Hra je veselá zábava, s mnoha jiných zvláštních útoků k pick - up (Fireballs, Shuriken,a tak dále), a první úroveň je víc jako výuka aby pomohla vám učit se / dozvědět se ovládací prvky. Šéfové jsou docela dobří; jeden z nejlepších částí hry, ve skutečnosti. S vícenásobnými částmi každé úrovni to je ohromná hra, ale to má nějaké stinné stránky. Jako skutečnost, že jestli vy stisknete klávesu "šipku nahoru " při skákání zanechalo nebo právo vy zastavíte posun a někdy vy ne- neuchopíte na stěnu vy jste skočit, oba může být moc otravný.

Jiné než hmyz, první část třetí úrovně je moc otravný, jsoucí téměř úplně zatemněný, exept pro ocasional záblesk, a tam je hodně nespravedlivého úmrtí, jako mít nepřítele udeřit vás při zkoušející přeskočit jámu.

Ale dokonce s těmito stinnými stránkami to je ještě ohromná hra.

Úrovně: Velký, moc velký, a nejvíce jsou dobře udělaní. Ovládací prvky: Vy můžete si vybrat je v inicializaci. Hudba: Druh cínový, přece však docela dobrý. Zvukové efekty: Nemnoho, ale oni udělají jejich část. Hra: Ahhh, to je dobrá, velice veselá zábava. Celkově: Toto hra dostává 4 z 5 v mých knihách.

Následující problémy byly setkaly se s. Všimněte si že tam byli problém s nějakými hrami pod DosBox v0.61 to zmizelo po přepínání k v0.63, a tak oni nejsou uvedení zde.

Některý z barev jsou zobrazení špatný během počáteční sekvence (této chyby zdá se, že bude mít něco jiného pak jen DosBox na jeho kořen, pro stejnou věc vyskytuje se kdy běžel pod XP - já si nepamatuji setkání s tím na DOS - RUNNING 486 stroji,ačkoli). Někdy hra zpomalí se dolů silně pro žádnou zjevnou důvod (hudbu dělá zpomalit také tyto časy) a rychle pokračuje v normální rychlosti později. Grafické závady se vyskytují každý jednou v chvilku; naštěstí, žádný z nich není rozptylující. Někdy hra ne- generuje studené start majitele při vstupu nějakých úrovní, ale tato záležitost je chyba v sourcecode, pro to již bylo setkalo se mnou při běhu NGII na normálním 486 stroji.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Tecmo Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo