5 Days a Stranger
5 Days a Stranger - náhled

5 dnů Stranger je bodový-a-kliknutí dobrodružný hra která byla udělaná v roce 2003 plně Ramblomatic. Toto hra byla první dobrodružná hra

...

Phantasie III - The Wrath of Nikademus Recenze

Recenze | Screeny


Pozadí

Toto je jedním z pravdivých klenotů RPG her. Kdybych byl kompiloval vrcholných deset seznamu všechno nejlepší RPG her z před - 1990, Phantasie III rozhodně budou mezi špičkový 5 spolu se směným&Magic II, kaluží záření a dalších klasik.

Phantasie III je pokračování malý méně známý Phantasie I & II. Třebaže grafika a zvuk jsou lepší, to je nikterak větší nebo složitější než to prequels. Phantasie III byl uvolněný pro všechny platformy éry (C64, Amigaa, Ataria,Apple a PC). Smutně grafika a zvuk PC verze není tak dobrá jak na Amigaovi nebo Apple. Ale jestli vy můžete vidět minulost kterou, vy máte ohromnou hru která bude držet vás bavili po několik dnů.

Příběh

příběh začíná ve městě Pendragon a znáte skoro nic spiknutí nebo světa. Toto je jedním z ohromných věcí o této hře - spiknutí rozvine se jak vy prozkoumáte svět. Svět je dost velký s mnoha městy a několik zvláštní lokality rozptýlený napříč zemí. Vy můžete cestovat napříč zemí jak vy přejete si a navštívit lokality v nějaké /každé /žádné objednávce vás máte rád. Je tam mnoho svitků v hře který můžete koupit nebo najít a dají vám informaci o co se děje ve světě Scandor.

Hra

hra sám vyráží v světě fantazii Scandor. První věc, kterou vy musíte udělat je aby vytvořil stranu (max 6) znaků. Můžete si vybrat z celých standardu závodů jako je člověk, skřítek, trpaslík, polovina nebo skřítka, ale vy můžete také vybrat si "bez". Tímto způsobem vy dostanete náhodný závod jako je píseň do kola, minotaur, gnoll, skřítek nebo kosatka. Statistické výkazy jsou příkaz pro vytvoření náhodného čísla tak možná, že bys mohla chtít re - roll několikrát předtím než vy dostanete co vy potřebujete.

Jak vy cestujete napříč zemí a prozkoumat kobky, vy často se setkáte s monstry. Hra pak přejí na "bojující mód". Můžete si vybrat vítat, hrozit, prosit o milost nebo utéct kromě zřejmé bojové volby. Boj je udělaný klasickým otočením založeným systémem. Zde vy uvidíte nějaké hezké animace vašich znaků a setkaly se s monstry. Zajímavý význačný rys je že každé znaky tělo je rozdělený do jiné částí (hlavy, torza, zbraní a noh). Kdy tělo přijímá poškození, jistá část to může dostat zraněný, rozbitý nebo naštípaný mimo. Ale nedělej si starosti, silné hojivé dávky způsobí chybějící části aby vyrostly zpátky.

Kdy vy vyhrajete bitvu vy dostanete obvyklou zkušenost, zlato a položky jak odměna. A hezký rys hry je že když vy vstoupíte do města, vy můžete distribuovat zkušenost mezi znaky v straně. Když přijde na položky, systém je docela jednoduchý. Každý znak má prováděný z blízka zbraň, úklona, nějaký druh obrněných jednotek a štítu. Znak automaticky užívá nejlepší položku, kterou on nese. Tam jsou také svitky a dávky které mohou být použitý kdykoliv s výjimkou bitvy. A znak může jen nést maximum z 9 položek tak čas od času položky potřebují být přerozdělovaný a malý položky prodaly. Kdy znak dost získá zkušenosti vy můžete cvičit ho/jí/to. Být připravený aby dělal hodně šetření-a-nakládání v tomto bodě od získaných hitových bodů jsou příkaz pro vytvoření náhodného čísla. Kdy vy cvičíte znak k nové úrovni také budete schopen zvýšit jejich schopnosti. Například, útočná schopnost je nejdůležitější pro bojovníky a dovolí jim napadnout více než jednou za kolo (max 4 krát).

Souhrnný

Phantasie III je moc hezká nelineární RPG hra s mnoha zvláštnostmi. Příběh by mohl byl poněkud jednoduchý, ale hra pokrývá pro to. Rozhodně doporučený!


Rok vydaní: 1988

Vydali: Strategic Simulations, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo