Red Baron
Red Baron - náhled

Red Baron, simulátor leteckých bojů z první světové války, je jedním z nejlepších 3D simulátorů které ve své době vznikly.

...

Paperboy 2 Recenze

Recenze | Screeny


Z recenze originálního kamelota (od Danny252): Kamelot je jednoduchá ještě legrační ne-mozková hra. Vy hrajete roli chlapce zkoušejícího dostat jeho noviny doprava domy zatímco vyhnou se překážkám. Zdi, auta, ploty, válející pneumatiky a dokonce lidi blokují vaši cestu. Vy máte 5 životy použít, vždy, když vy udeřili něco život jde. Vy také máte omezený počet novin, a vy můžete zvednout více jízdou přes hromady nalevo ulice.Kdy vy jedete domem a ' předplatitel ' objeví se na vašem stavovém řádku dole, hodit noviny. Vy dostanete více bodu udeřením určitých oblastí, jako je poštovní schránka, hlavní vchod nebo nádoba na odpadky.

Podívej se, jak pokračování by měl být vylepšená verze, přece však držet originální představu hry, řekl bych tento jsem začal být přímo na nosu.

Tentokrát vy dostanete se do vybrat si vykleštěného berana, kterého vy jste kamelot nebo kamelotka. Není žádný skutečný rozdíl, jen mírně rozdílné číslo. Domy, které vy dodáte noviny k, jsou na obou stranách ulice a vy dostanete se do jet skrz lidové dvory (jestli chcete). Tam jsou také více překážek (včetně monster kanálu, požárního griffonu chleba soch a duchovních zjevení).

Na konci cesty, kterou vy dostanete se do soutěžit v cvičišti znovu (zkoušející udeřit tak mnoho cílů jak je to možné v jak málo času jak je to možné), který je prémiová úroveň opravdu.

Grafika zlepšila velmi a zvuk je dobrá (není žádná hudba, ale zvukové efekty jsou přímo na místě).Ovládací prvky jsou ještě jednoduše, ale já lépe říkám vám jak hodit noviny ' , - odešly hod a ' .- pravý hod (záležející na jakou stranu ulice dům je na).

Tak vychutnávat toto ohromné pokračování (to ve skutečnosti pocity víc jako žehlily originální), protože to je opravdu výborně ! Lotův veselé zábavy!


Rok vydaní: 1991

Vydali: Tengen

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo