Scrabble - Deluxe Edition
Scrabble - Deluxe Edition - náhled

Čmáranice je jeden z těch stolních her které mají několik desetiletí dlouhé tradice být hrané. To je podle mého mínění také jeden z příkl

...

Paperboy Recenze

Recenze | Screeny


Kamelota je jednoduchá ještě legrační ne-mozková hra. Vy hrajete roli chlapce zkoušejícího dostat jeho noviny doprava domy zatímco vyhnou se překážkám. Zdi, auta, ploty, válející pneumatiky a dokonce lidi blokují vaši cestu. Vy máte 5 životy použít, vždy, když vy udeřili něco život jde. Vy také máte omezený počet novin, a vy můžete zvednout více jízdou přes hromady nalevo ulice.Kdy vy jedete domem a ' předplatitel ' objeví se na vašem stavovém řádku dole, hodit noviny. Vy dostanete více bodu udeřením určitých oblastí, jako je poštovní schránka, hlavní vchod nebo nádoba na odpadky.

Grafika jsou buď EGA nebo CGA. Screenshot jsou EGA verze. Zvuk je procent mluvčí a je jediná hudba, tam není žádné in - game zvuky. Píšící 1 běžet EGA a 2 běžet CGA. Vy můžete předefinujete řízení klíče, ale hlavní(jen) chyba je, že vy MUST předefinujete je pokaždé když vy hrajete, ale stlačení odešlo, přímo, nahoru, dolů a prostor je ucházející cena aby platila. ALT se pozastaví hru a CTRL bude pokračovat to a ESC opustí je že vy hrajete.

Stále měl zájem? Jít prodat nějaké noviny!


Rok vydaní: 1988

Vydali: Atari, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo