Four Crystals Of Trazere, The
Four Crystals Of Trazere, The - náhled

Neznámé období v období středověku, kdy barbaři napadli podle přání, krutí tyrané vstávali a padli, krev rozlila napříč zemí, a kouzlo a

...

Pac In Time Recenze

Recenze | Screeny


Když jsem poprvé hrál tuto hru již v roce 1995 zdálo se důvěrně známý ke mně. Já jsem jen nebyl jsem nemohl docela dát můj prst na tom kde já jsem byl viděl tuto hru předtím. Pak to udeřilo mě když jsem poprvé dostal Pacman použít hák ukotvení. Zlost Furries! Ano, Pac včas téměř je identický s Amigaovou klasickou zlostí Furries také hostil na Abandonia.

Tak kde jsou rozdíly? Dobře ... v zlosti Furries, mohl bys ovládat několik kožešníků, každý s jejich vlastní specialitou - ohnivou koulí, bublinkami, hákem ukotvení, a tak dále V Pac včas, všechno z nich jsou změněný na jeden znak: pacman. Vedle tohoto, jediný rozdíl se zdá být úvod obrazovky. Dokonce horizonty v hře stále ukážou kožešníky.

Tak o hře sám: toto bylo jedním z nejlepších platformní hry PC měly zpět na začátku 90s. Na rozdíl od jiných platformních her, Pac včas má důležitý strategický prvek nechá vás ovládat několik z vašich sil aby překonaly překážku. Vy můžete přesedat nepřátele použití háku ukotvení, odstřelit je použití vaší kulovité hmoty plamene, žvýkat skrz podlahu, a tak dále V hodně případy vy můžete vyplnit úroveň několika způsoby která občerství kdy většina jiných platformních her nabízí moc omezený způsob blížící se problémům.

Hra může být příliš rychle odměřený pro některé lidi ačkoli - Pacman klouzá, skáče a houpání všude po mapě v rychlých rychlostech jestli nejsi pečlivý a dostávání použitý k tomu, aby ovládání jemu může vzít nějaký čas. Ale ne být popouzet k vzdát se dokonce když vy skončíte umírání hodně nejdříve. Jakmile vy přijdete na kloub tomu, hra opravdu se stává odměňováním. Vy bude houpající se jako pravý Tarzan skrz mapy, odstřelování nepřátele popeli a uhýbajícím pastem jako pravidelný Indianský Jones!

Druhé úrovně mohou být skutečný test vaší schopnosti a důvtipu, a bití to nechalo mě obrovsky spokojený znalý já dokončilo hru která požadovala víc než mlátící akční spínač v bleskurychlých rychlostech. Věřte mě, tato hra je návykový!


Rok vydaní: 1994

Vydali: Kalisto Entertainment SA

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo