Lion
Lion - náhled

Po moc jedinečné divoké životní simulaci nazvané Wolf, Manley a Associates, Inc . udělané sledování nahoru (toto opravdu nemůže být pokra

...

OverKill - The Six Planet Mega-Blast Recenze

Recenze | Screeny


OverKill je méně známý vesmírný střelec z impozantní MegaGames a kanadské společnosti nazvané Tech Noir. Mějte kohokoliv slyšený z toho tehdy, to by bylo široce považovaný za úplně namazaný.

Ničivá síla- ovo hra točí se kolem vašeho průměrného vertikálního-rolovacího herního vzorce střelce - střílet materiál, sbírat studené starty, nezemřou, střílet nějaký další materiál. Jak titul navrhuje, OverKill uvádí tyto všechny ve velkých množstvích. Studený start systém, nicméně je něco jiného, než stereotypní. Jak vy sbíráte studené starty, oni cyklují skrz Lasers, řízené střely, přístroje a Upgrades, ukázat vám které studené starty jsou dostupní. Vy můžete pak stisknout volicí tlačítko aby dalo vám vybraný upgrade. Pomocí tohoto systému vy můžete postupovat ze základního bojovníka s normálním laserem k plně uváděnému křižníku s čtyřmi bočními zbraněmi připojily, dva trubci kolují to, ze kterých všechny střílí poblázněně silné lasery, spolu s terénem-followingmissiles a blbcem stylem hledání řízené střely.

Samozřejmě, i když vy máte bláznivé pole zbraní, to neznamená že to je snadné přežít. Srážka s terénem dělá hodně poškození, jak dělá být střelenou nepřítelemnebo srážkou s nimi. Samozřejmě, toto pracuje dobře jestli vy máte, dobře, nějakou /každou /žádnou zbraň, protože každý nepřítel bere jen jedny nebo dva výstřely aby zabily. Obtížná část je že vaše loď pohybuje moc pomalu - pomalý dost, že je to velmi obtížný aby ustoupil z cesty dokonale zaměřeného proudu kulek, a že, nanejvýš, vaše loď pohybuje stranou ve stejném poměru že to hne se kupředu v normalspeednebo trochu víc. To, a jestli vy vyčerpáte palivo, vy také zemřete.

Tam jsou jen šest úrovně, a nikdo z nich bude trvat velmi dlouhý. Jako takový, hra má moc málo hodnoty opakování. Grafika jsou EGA a velice arkáda-ish, a zvuk a grafika jsou Adlib a MIDI, dělání OverKill cítit hodně jako počítačová hra, a ovládací prvky cítí moc moc jako by pracovaly hezky s ovládací pákou.

Na závěr, OverKill je dobrá hra. To by nemuselo trvat velmi dlouhý, ale pro čas to dělá trvat, to poskytne výbuch srovnatelný s lépe známými střelci podobného stylu; proto já udělím to zasloužený 4.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Epic MegaGames, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo