Faery Tale Adventure, The
Faery Tale Adventure, The - náhled

Dva čáry příběh Adventures byl udělaný jak výuky pro nové a nadcházející RPG-hráče. První hra byla portovat k PC po dosažení obrovského ú

...

OutRun Recenze

Recenze | Screeny


OutRun vždy je jeden z mých oblíbených dětských her. Jsem byl zvyklý strávit tak moc času s tímto drahokamem kdy já jsem byl mladší, od nejrannější strojových dnů arkády na den přesně nakonec už to má nainstalovaný na mém 486 stroji. Jestli vy nemáte hranou tuto hru, vy jste prodělali na důležitém kusu historie hraní.

Vy jste soutěžíte v závodu kde cíl je jednoduchý: dosáhněte konce dráhy před časem běží . Vy neomezené životy aby dosáhly tohoto, ale to časovač nepočítá s mnoha chyb. Kdy vy dosáhnete konce aktuální dráhy, to odbočuje, a vy musíte si vybrat kterou dráhu vy chcete řídit další. Toto míní že můžete vzít jiné cesty k cíli, a všechny cesty mají jinou scenérii a dráhu-povrch.

Pro udělat život ubohý na cestě, tam jsou samozřejmě dalších vozidlech. Lavírování mezi tyto na těsných cestách může být moc vyzývavý v době, zvláště jak vy musíte udělat to rychle.

Hudba v hře je klasika, a můžete si vybrat jeden z tří tematik aby poslouchaly. A není tam nic špatný aby řeklo o grafice nebo hře. Dokonce 17 let po jeho vydání, tato hra je děsivý. A muset mít!


Rok vydaní: 1989

Vydali: SEGA Entertainment, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo