Grand Theft Auto
Grand Theft Auto - náhled

První díl GTA má na svědomí skotská vývojářská společnost Rockstar North, dříve známá také jako DMA Design. Tato hra je historicky prvním dí

...

Oscar Recenze

Recenze | Screeny


Toto legrační a barevný počítačová hra je produkt softvéru talentu. Oscar je typický platformní skokan to bylo také publikovaný pro Amigaa asi rok předtím, než to bylo uvolněné pro PCS.

Toto hra nemá nic společného se slavnými filmovými cenami. Dobře, ne přímo. Vy jste málo Oscara, veverka- podobná kreatura, kdo řídí do kina v animovaném úvodu.Uvnitř kina tam je sedm ' obrazovky ' a několik prémie . Každá obrazovka je úroveň v hře. Design každé úrovně je jedinečný s jinými pozadími, hudbou, zvuky, monstry, a dokonce málo Oscara je oblečený jinak. Pro projít úroveň vy musíte zjistit oscars, malé sochy, které vypadají jako vy. (překvapit!)

kdy vy plníte vaši kvótu, vy musíte najít - ův řez ' podpis a potom vy můžete pokračovat. Každá úroveň je naplněný jiný nejvíce kterou vy odstraníte skákáním na. Je tam mnoho také studených startů které vy můžete použít během hry. Kdy vy ztratíte celý váš život, vy můžete zkusit znovu použitím šťastných králíků. To je jen herní jméno pro pokračuje. Nemůžeš chránit hru. To je jasný , že hra byla udělaná v způsobu konzoly. Jak jsem řekl na začátku, grafika jsou hezky dělaná moc barevná VGA grafika, a je tam několik triků zahrnuly. Rovný design je originál a jiný pro každou úroveň.

Každý kdo cítí se jako hraní jednoduché hry by mělo stáhnout tento. Žádné nadměrné použití mozku-moci je potřebný (po tom všem to je arkáda), jen touha aby měla několik hodin legrační zábavy.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Flair Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo