Mad TV
Mad TV - náhled

Už jste někdy prohlédli si váš televizní časopis a myšlenku ' ne! Teď mám 45 stanice k recieve a všechny jen předváděcímu nesmyslu !mysle

...

On the Ball - World Cup Edition Recenze

Recenze | Screeny


Na míči - Světovém poháru vydání bylo vypuštěný v roce 1994 společností nazvanou Ascaron. Toto hra je jedním z nejvíce nedoceněné simulace fotbalu vůbec kdy udělaného. Moc málo lidí dokonce vědí o této hře, ale to ukázalo se být aby byl moc zajímavý pro milence sportovních simulací.

Ale nyní pojďme mluvit o hře. Vy potřebujete aby provozovali trhlinu před dostáváním to začalo. Potom co vy spustíte hru, první menu dává vám volbu aby editovala váš tým a hráče. Jestli vy nemůžete být obtěžované dělání toho, vy můžete jít přímo k hře. Toto hra dává vám šanci na to hrát si s až do čtyř hráčů. Po počátečních volbách, vy musíte se rozhodnout jestli chcete hrát na kvalifikaci pro Světový pohár nebo vstoupit do turnaje přímo. Podle mého mínění, vybrání mé vlastní země a hrající kvalifikace je víc veselá zábava. Toto hra nabízí hodně varianty jak vy máte pět úrovní potíže aby zvolila, a tam jsou jiné zábavné režimy k vaší dispozici také. Na míči dokonce má noviny aby informovaly vás o posledních fotbalu příbuzných zprávách po celém světě.

Po všech těchto volbách jsou udělaní, vy jste připravení aby začali. Vy začnete ve vaší kanceláři byla vy můžete dělat několik věcí s vaším týmem, jako jsou vybírající dny kdy vaše země bude hrát, statistiky kde vy můžete vidět hráče s většina cílů skórovaly, výsledky dalších zápasů, a tak dále.. Vy můžete také kontrolovat co jiní uvažují o vašem výkonu, a vy máte čtyři skupiny že vy potřebujete aby drželi spokojená - média, fanoušky, hráče a spojení. Jestli vaše hodnoty jsou moc nízké, vy můžete být vyhozený. Tam jsou víc věci, které vy můžete dělat ve vaší kanceláři, ale nechám vás objevit to sebe.

Teď my jsme dole připravený jít do pole. Vy můžete srovnávat váš tým s týmem vy budete vzhůru proti, a vy můžete dát nějaké všeobecné směry týkající se jak obrana nebo ofenziva by měla by hrát. Po tom můžete si vybrat vaši taktiku a formaci, která je následovaná skutečným utkáním.

Pokud se vám líbí tyto druhy administračních her, vy budete milovat Na míči - Světovém poháru vydání jak to je jeden z prvních v žánru. Grafika jsou dost dobrá, a to je mnoho veselé zábavy k dívej se na váš hráči zkoušení a skórování.

Já dám těmto hře 4 hvězdy pro jeho originalitu, a pro dobrou in - game atmosféru.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Ascon GmbH

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo