Dweep Gold
Dweep Gold - náhled

Někdy vy narazíte na klenot hry kterou vy jen nemůžete pomáhat ale milovat. Dweep Gold je jeden takový malý poklad s leštěnou hrou, grafi

...

Oils Well Recenze

Recenze | Screeny


Porodní bába partneři! GameBringer zde a já překypuji vzrušením aby poskytlo vám tuto uhlazenou hru hádanky z jednoho z mých všech času oblíbených herních studií: Sierra. Já jsem byl musel prozkoumat můj extra tajný sklep a kopnutí opravdu hluboký aby vypumpuje dočista tuto recenzi pro vás. A nebojte se; Já stále mám barel plný nafty slovních hříček levých po zbytek recenze, tak pojďme nastartovat...

Naftová studna, je, jak zmíněný, hra hádanky, a docela jednoduchý jeden v konceptu. To připomene mi hry jako mánie roury protože... dobře, která hra hádanky sní v tom a tak dělá naftovou studnu. Cíl v naftové studně je aby vrtal pro olej... čekejte, ne! To je vrtat pro málo bílých teček. Pojďme předstírat malé bílé tečky - ve skutečnosti víc jako obdélníky, ale že příliš mnoho píšící - je naftové.

Použití vaší odvolatelné korunky vrtné musíte vykopat celé olej (bílé tečky, mrknutí, mrknutí) na rovinu, při úniku ti kluzkém podzemním škodlivém hmyzu, bombách a kovadlinách (myslím si, že). Zřejmě vrtání pro olej může být nebezpečnou a riskantní vyhlídku pro herní hráče. Škodliví hmyz - mravenci, termity, a další neznámé hmyz - plazí se skrz tunely a jestli oni dotýkají se nějaké /každé /žádné části vaší rozšířené roury, vy ztratíte život. Jestli, na druhé straně, vy vrtáte nad nimi oni se stávají jen více fosilního paliva a přidat k vašemu skóre. Bomba a kovadlina pracuje v přesné protější cestě. Žádné poškození je způsobený na vaší rouře jestli bomba nebo kovadlina protíná s vaší rourou, ale vy ztratíte život jestli korunka vrtná se zahrabá do čeho je.

To může být snadnější a tvrdší než ty zní. Hra má tři úrovně potíže aby držet hru nadranou: Pravidelný (ptát se vás rodiče), zbavená olova, a prémie. Tam je také aspoň jeden sakramentský bílý kruh, že když vyvrtaný, způsobuje všechny kreatury aby zpomalily dočasně, dovolení vás příležitosti k tomu, dosáhnout posledních kapek oleje v nejvzdálenější dosáhnete.

Myš je snadno použitelný, třebaže klávesnice a ovládací páka jsou podporovaná, tak maže vaše prsty pro nějakou klikající veselou zábavu. Levé kliknutí na umístění, které vy přejete si aby vrtali a roura vezme nejkratší cestu k bodu. Kliknutí na pravou klávesu (a držení) stáhnout zpět korunku vrtnou aby mohlo vyhnout se škodlivému hmyzu nebo měnit směr vašeho vrtání.

F2 klouby hudba, F6 klouby malá animace mezi úrovněmi, F9 je restartová úroveň, a F10 je východ k DOS. Mluvení hudby, tato hra má typický Sierra typový popěvek, který je hezký dost, aby vybuchl jen v titulní obrazovce a mezi úrovněmi. Během herní hry tam je jen tiše tak vy se můžete soustředit na černé zlato! DOSBOX ne - hrát hudbu, zatímco VDMSOUND dělal, tak vzít váš výběr.

Vrtání pro texaský čaj může být veselá zábava na chvíli, ale nakonec vy budete na mizině hraní naftové studny a budu potřebovat aby prozkoumalo další teritorium. To je veselá zábava málo her pro 1 nebo 2 hráče který je zaručené požární zboží aby mělo na návštěvě. "naftová studna která končí dobře!"


Rok vydaní: 1990

Vydali: Banana Development, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo