Veil of Darkness
Veil of Darkness - náhled

Já pamatuji si vidění této hry v mém příteli dávno, a já pamatuji si jak žárlivý já jsem byl o něm. Hra je vynikající když přijde na hru,

...

Norse by Norsewest - The Return of the Lost V Recenze

Recenze | Screeny


Quick - - co je věc všichni videohra darebáci mají společní?

Odpověď: Oni nejsou mrtví pokud nemáte nalezené tělo.

Ztracený Vikings zapomněl tyto naposledy oni bojovali Tomator, a to je stěží překvapující že nyní oni zírají do monitoru ukazujícího cizí otlačený obličej. Bytost, kterou oni jsou, únikové zajetí tria v sekundách bytu... ale úspěch končí s řvaním "Donuts!" a masitý tlapa udeří na páku označenou DO NOT TOUCH. Překvapení. Nikdo neřekl Olaf černé pivo mohlo by se číst - - zvláště ne kdy konvence komedie požadují jinak.

A tak, Vikings jsou ztracený (znovu!) včas a prostor... a rozpoutaný proti třiceti úrovním kde všechno - a já mám na mysli všechno - zkouší zabít je. Pro nás, katastrofa. Ale pro náš neohrožený vikings, to byl... V úterý.

Na jejich cestě zpět domů, trio získá pomoc wannabe tesáku vlkodlaka a konečný sežehnutí draka jak oni způsobí spoušť s postranní mísou šílenství napříč pěti jinými dobami.

Z větší části, pokračování ztracený Vikings je víc stejný: zatímco Erik, Olaf a Baleog získal nové schopnosti, a jejich nové spoluhráči mají jedinečné triky jejich vlastní, hra sám stále se skládá z platformních hádanek proměnné složitosti, a jde nacpaný s nezvyklým humorem. Co je nerad?

Dobře, bohužel, šílený-děsivý koncept selhává v době: úrovně cítí daleko menší a víc úzký než v originálu, a hádanky klesly zářez v obou složitosti a potíž (vy ne- nebudete vidět všechno, dokonce i blízko u originální Nintendo - hard TRPD). Hudba je docela všední - vděčně ne otravný, většinu té doby - ale grafika je jenom prostá ošklivý: kučeravý, detailní skřítci originálního SNES vydání bylo "upgradovaný" pro PC a všechny další platformy do hrozný, před --poskytnuté zločiny proti sítnice.

Já bych ne- nevolal PC verzi prohraný Vikings 2 špatná hra samo o sobě - - to je jistě slušné pokračování až oni jdou, a jeden mohou přizpůsobit se ignorovat jeho selhání - ale neočekávají, že to houpat váš svět. Pochopte, naprostá komediální hodnota - slovní hříčky, populární-kulturní odkazy, kompletní nedostatek čtvrté zdi - by mohl byl dobře mající cenu dávání to jde navzdory trhlinám.

Protože Baleog dělá zuřivý výraz na mě a dosažení pro jeho lightsabre znovu, myslí si je čas dát naše hrdinové finální slovo.

Baleog: My potřebujeme aby našli Erik, stroj nebo cikán, taroková karta, křišťálová koule, diamant...

Baleog: To je tma, a my nosíme obrněné jednotky.

Popalte: Narazte to.


Rok vydaní: 1997

Vydali: Interplay Entertainment Corp.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo