Police Quest - In Pursuit of the Death Angel
Police Quest - In Pursuit of the Death Angel - náhled

Vidět, jak dobře nové série hledání (SQ) prodávalo, Sierra rozhodlo se vytvořit nová pátrání po hráčích po celém světě. Tentokrát oni změ

...

Network Q RAC Rally Recenze

Recenze | Screeny


Toto je první z dlouhých sérií podobně-pojmenovaný rally hry - všechny založené na stejném rally mistrovství.

Tam není moc co neřekne o rally závodění hře. Vy můžete objet různé opravdu dráhy po celém světě. Každý rally má 30 řidiče, 6 kterých může být člověk (lidské řidiče se střídají). Vy můžete přizpůsobit věci jako jejich jméno, věk a země, čistě kvůli tomu. Vy máte 5 auta aby zvolila: Toyota, Ford, Lancia, Mitsubishi a Subaru. Tam je víc detailní informace o každém autě in - game. Vy můžete také nastavit pneumatiky pro auto jak povětrnostní podmínky různí se od deště sněhu. Nemít vhodný typ pneumatik udělají váš řídící hodně pilněji.

Během závodu, jen užívá kurzorové klávesy (nebo cokoliv vy jste definovali ve volbách) projíždět kurs od začátku do konce, být rychlejší než další řidiči. Vy můžete vidět všechno ze sedadla řidiče. Tam je rychloměr na spodní části-zanechal, minimap na spodním části-středu a spoluřidič na spodním části-právu které nechává vy ví o cokoliv leží před námi. Dráhy liší se hodně v designu, ale oni vypadají pěkně podobný, a scénář je dost pixel který nepomáhá.

Třebaže fyzika je trochu mimo, řízení je moc simplistní a vy jen odrazíte se kolem kdy vy udeřili okraj dráhy, ještě vy musíte dávat si pozor jak auto má sklony k poškodit. Stále řízení nejvyšší rychlostí, řízení skrz sněhové boule příliš rychle, mnoho brzdění, stravování kolem s převodovkou, a tak dále bude všechno poškodit různé části auta a udělat to vykonávat hůř. Měl bys věnovat zvláštní pozornost čelnímu sklu ačkoli, protože to je jediná viditelná forma poškození a jestli budeš pokračovat v udeření materiálu a zatraceného auta přes, to bude nakonec rozbít a vy budete vykopnutý z rally.

Jestli to je příliš mnoho pro vás, vy můžete jen umožnit nezničitelný mód v herních volbách. Vy stále udržíte poškození, ale nikdy neztratit kvůli tomu. Vy můžete opravit poškození po každé rase, dokud tam je dost času na to vykonávat opravy. Nakonec, tak vy ne- ztratit váš postup kdy vy zavřete hru, vy můžete chránit aktuální rally z hlavního mena, a naložit to později. To je také užitečné v případě, že vy zaneřádíte a chcete zkusit znovu. Vy můžete také praktikovat kolem 3 jiných drahách (snadný, médium a tvrdý) jestli vy stále nedostanete úbočí z toho.

Nakonec, pomoct vám dostat se do hry rychleji, zde je seznam ze všech ovládacích prvků zmíněných v příručce a ne v hře:

! > zvýší silniční remízová vzdálenost > poklesový silniční remízový distanceNumpad + > zvýšit scénář remízový distanceNumpad - > poklesový scénář remízový distanceF8 > Road textureF9 > FOV texturePause > přestávka gameF10 > kalibruje JoystickF12 > povětrnostní EffectsCtrl + Esc >odešel od závodu(tento jeden může být změněný ve volbách)F1 > Headup DisplayF2 > auto převodová skříň(jestli použití příručky, spotřebovat + GearKey jít nahoru výbavu a GearKey jít dolů výbavu)F3 > auto BrakeF4 > IndestructibleF5 > displej Pace - NotesF6 > mluvení Co - DriverF7 > zpětné zrcátko

- If vy užíváte DOSBOX, vy potřebujete přinejmenším verzi 0.65.- zvuk nesmí hrát při běhu toho přímo na Windows XP.- pro kopírovací bezpečnostní kódy, užívat tabulku zahrnutou v něco navíc.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Pixelkraft

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo