Pac-Man
Pac-Man - náhled

Pac-Man plošinová počítačová hra(plošinovka) vyvinutá japonskou společností Namco. Pac-Man spatřil světlo světa v Japonsku 22. května 1980.

...

NBA Hang Time Recenze

Recenze | Screeny


Po divokém úspěchu NBA džemu, uprostřed cesty jen MUSELY udělat pokračování v tom: NBA džem 2!!

"drží to, to NEMŮŽE BÝT nazvaný NBA džem 2."

"WHAT!? Proč ne?"

"protože jásot vzal to jméno pro sám."

"Oh, ty tělocviky! Co SMÍME voláme pokračování pak?"

"a co Hangtime?"

"Hmm... Líbí se mi to! NBA visí čas!!"

v pořádku, kromě jmenné změny, úbočí čas přidal chomáče nový plete k NBA mačkat vzorec, jako jsou aleje-překvapení a dvojí-namočí. "v ohni" trik vrací, a tento čas jestli vy děláte dost dvojí-namočíte, vy můžete dokonce sdílet oheň s vaším spoluhráč!

Hra, vedle co je zmíněná nahoře, je podobný NBA mačkat vydání turnaje. Vy hrajete 2 - on - 2 hru košíkové s profesionálními NBA týmy a hráči. Tam jsou čtyři čtvrtiny v hře, každá čtvrt bytost tři minuty dlouhé. Váš cíl je zřejmě více udělat body než další tým, ale vy můžete porušovat pravidla postrkáváním vaším oponentem(s) za účelem dostat míč. Vy můžete také předělat velkolepou-the - top ránu namočí z 20 stop ve vzduchu! Vše lze přijmout, s výjimkou toho otravné cíl inklinování. Více hráčů mohou účastnit se kdykoliv během hry.

Hra užívá 1996 - 97 NBA seznam. Michael Jordan a Shaq nemohl udělat to do hry kvůli (pfuj) dva filmy vesmírný džem a Kazaam. Přesto, hra má Patrick Ewing, Dennisa Rodman, a další ohromné superhvězdy tehdy. Tam jsou 29 týmy úhrnem, dva víc než tam byly v NBA džemu. Znovu, vytvoření jména, PIN a porážející všechny 29 týmy přinesou vám štěstí...

Další nový rys úbočí času je vytvořit hráčský mód, v kterém vás zřejmě vytvoříte vašeho vlastního hráče. Vy můžete dát mu normální nebo drobu-ven hlavu, moc nahoru jemu s atributy a zvláštními privilegii, a dát mu svetr vašeho oblíbeného týmu. Ano, vy můžete použít ho ve vašem hledání aby porazilo 29 týmy, a ano, čtyři lidi mohou užívat jejich vytvořené hráče v jednotlivý match - up.

Grafika jsou hezká a kučeravá. Hra je přítomen v jeho originálním rozlišení arkády, ale můžete změnit že k větší, jste táhnuli se, a zdeformované rozlišení. Zvuk je také sladký: vy jste schopni slyšet zástup řvát, "AIR BALL!!" a hlasatel jdoucí, "Rama-lama-bim bam!" hudba pro tuto hru byla vykonaná rapperem pojmenovaným M - Doc, a to zní GREAT! Klepnutí je velice 90s-esque a upravuje hru opravdu dobře. Pokud jde o ovládací prvky, vy můžete si zvolit aby měli všechny 4 lidi jednoho klávesnice (!!)nebo vy můžete použít ovládací páky pro každého hráče.

Rozhodující faktor: Jako moudrý člověk jednou řekl, "já věřím této hře opravdu houpá celou cestu!", a já musím souhlasit s ním. Toto není jen můj favorit NBA mačká série, ale také má oblíbená sportovní hra. Vůbec kdy. Dejte tomu rotace dnes; vy ne- nebudete litovat toho!

To je zvláštní plný útržek hry která zahrnuje celou in - game hudbu, něco běžná útržek koluje Internet nemá.


Rok vydaní: 1996

Vydali: Midway Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo