Dark Queen of Krynn, The
Dark Queen of Krynn, The - náhled

Toto hra uzavírá Krynn trilogii. Klubejte jen o rok po druhé hře (a dvou roky po první), tmavé královně Krynn uvádí nějaká významná zlepš

...

Narco Police Recenze

Recenze | Screeny


Jak titul stojí, vy jste část policejního sboru stanoveného aby bojoval s kartel jednáním v omamných prostředcích (drogách). Zřejmě takový kartel má ostrov jejich vlastní stejně jako jejich vlastní armáda. Právě jen ujistit se, že oni jsou bezpečný, oni mají všechno skrytý v podzemních tunelech (které opravdu po ruce proti vzduchům-nájezdům).

Ale bez ohledu na to jak tvrdý oni zkusí, nemohou utéct z vás! Vy vstoupíte do systému tunelu střílení všechno na staveništi a učiní přítrž jejich trestným činnostem. Dobře přinejmenším to je to, co vy budete zkoušet udělat. To není tak snadný jak můžete myslet. Nepřátelské síly převýší počtem vy zdaleka a vy budete potřebovat být celkem spoušť šťastný, že uspět.

První věc, kterou potřebujete aby je předefinovat klíče. Já nevím proč, ale kurzorové klávesy jednoduše nebudou pracovat. Dobře jen vybrat si něco, co cítí se dobře. To je nepatrná obtíž že budete muset předefinovat klíče pokaždé když vy začnete hru, ale to není to velký tahu zpět.

Další vy můžete vidět mapu ostrova a tunelů. Vy můžete nastavit týmy do určité tunely, ale opravdu to nevadí. Vy budete potřebovat aby vyčistili všechny tunely v každém případě aby mohly vyhrát a toto může ukázat se být klamavý, protože tam není žádná skutečná mapa systému tunelu (myslím si kartel jsem zařadila to jak přísně tajný). Vy máte kompas které ukáže vám v kterém směru jdete a vy můžete prosit postavit proto, ale tunely jsou docela podobné, tak vy ztratíte se snadno.

Teď pokaždé když vy setkáte se s nepřátelskými silami, vy zastavíte. Nebudete schopní jít dále. Obvykle budete mít jen zlomek vteřiny aby reagovaly a střílet zvláště jestli vy čelíte větší skupině nepřátel). Vy můžete střílet úžinu, vlevo, doprava a v pečetění. Se spodním klíčem vy můžete přepnout mezi zbraněmi (vy máte dva z nich kdy vy začnete). Vy můžete pohybovat levý a pravý napříč tunelem ačkoli (a měl bys jestli bomba je vrhat po vás, protože jestli vy jste v oblasti exploze vy ne- budete trvat dlouho, ale zřejmě oni hodí nějaké výbušné žabky, protože jen stopa nebo dva vzdálený vy jste venku ofthe účinek tlakové vlny), ale já navrhuji, že vy zůstanete blízko u zdi.

Občas vy pojedete k průsečíku mezi tunely. To je kde to je snadné ztratit se. Měl bys zkusit a kreslit mapu systému tunelu byl schopen postavit sebe.

To je více nebo méně to pro tuto hru. To je pevný střelec, ale interaktivní mapa opravdu by hodila se. Já také minu nějaké misijní rozpravy předně. Ó! dobře, myslím si nemůžeš mít to všechno, ale toto dělá provést celkovou známku já dávám tuto hru. To má dobrou grafiku, zvukové efekty jsou vhodné, ale nic zvláštního, ale kvůli předtím zmíněným stinným stránkám začíná to být už ne pak slabý tři (čtený 2.7).


Rok vydaní: 1990

Vydali: Iron Byte

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo