CyberMage - Darklight Awakening
CyberMage - Darklight Awakening - náhled

Vysoce pochválený místními kritiky jak průkopnický FPS to nastavilo nové hranice navzdory mít několika trhlin, CyberMage: Darklight Awake

...

Mystery at the Museums Recenze

Recenze | Screeny


' správci oznamují že neocenitelné Smithsonianovy poklady chybějí z výstav. Oni byli bláhoví nebo skrytý někde v obrovském muzejním komplexu. Zítra president dělá oficiální televizní návštěvu u otevřít Treasures Smithsonianovy výstavy a to je naprostý zmatek dolů tam! Nic je na správném místě! Nikdo nemůže najít cokoli! Já posílám vám dva na největším hledání vůbec kdy. Musíte najít všechny objekty na mém seznamu před muzeem otevřít v 10:00 a.m. Oni by mohli být kdekoli!

jak vidíte z tohoto krátkého počátečního textu, v záhadě vy nasměrujete málo Edison kdo pomáhá jeho šéfovskému Smittyovi najít ztratil objekty. To je moc zábavná hra hádanky která může být hraná oběma dětmi a dospělí.musíte najít všechny položky zobrazené na poklesu obrazovce před digitálním časovačem běží dolů k nule nebo před hodinami dosahuje 10:00 a.m. Kliknutí na položku aby zjistilo, co to je. Položky které byly nalezené budou mít zatržení na vrch jich. Pro dostat se do mapy, kliknout na slovní "mapu". Hodně štěstí a šťastný lov!

hra je spojen hodně dalších mini her uvnitř toho. Předtím než vy začnete, můžete si vybrat úroveň potíže nebo přizpůsobit vaše vlastní. Jestli vy máte problém dokončení úkolů, vždy můžete si vybrat nižší úroveň potíže.

Je tam několik úžasných věcí uvnitř hry. První věc je že můžete změnit vzhledy Edison! Můžete změnit barvy z jeho šatů nebo dokonce barvy jeho kůže. Zkuste růžový to vypadá chladné.Druhá věc je - ův nedotýká se ' knoflíku. Kdy vy tisknete to...dobře, vy zjistíte co se stane.

Já navrhuji vás zkusit a hrát to. Je to velmi vzdělávací protože tam vždy je něco, co vy se můžete poučit z toho.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Binary Zoo

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo