Clue!, The
Clue!, The - náhled

Už jste někdy chtěli vědět, co to by byl jako být pán kriminální bez toho, muset ve skutečnosti dostat vaše ruce špinavé? Teď vy můžete z

...

Ms. Pac-Man Recenze

Recenze | Screeny


Pamatovat si jak v 60s tam byly všechny druhy špatných hrůzyplných filmů kde oni měli nevěsty monster a polovina se rozvedla téměř ovdovělé manžely... Dobře, to je recept oni chtěli použít s Pac - Man také. Jeden z prvních klonů herní paní. Pac - Man.

Hra je moc důvěrně známý, ale tam je příběh v tom. Oba Pacs jsou v hře a oni musí setkat se s a mít milostný příběh nakonec. Způsob jak udělat, aby to pracovalo je aby dokončil úrovně. Vy dostanete se do sledovat nějaké animované sekvence mezi to říct vám jak mělký příběh se rozvine.

Na rozdíl od Pac - Man bludiště skrz která vy musíte navigovat změnu, ale to je asi to. To je stále stejná hra, jen s několika přísad.

Tak jestliže ty někdy se zajímáš jak tolik Pac - Games začal být, odpověď je jednoduchý. Pac - Man a jeho paní Pac opravdu pohnul sebou po tomto hře a udělala je všechny :)

hra je ještě právě tak návykový jak originál, ale protože myšlenka není originál a nejsou opravdu žádná zlepšení hra nezaslouží si více pak průměrného skóre.


Rok vydaní: 1983

Vydali: Midway Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo