Empire - Wargame of the Century
Empire - Wargame of the Century - náhled

Impérium - válečná hra století je moc starý, otáčecí-založený strategická hra které vyšla kdy grafika v hrách a myší podpora byla další v

...

Prisoner of Ice Recenze

Recenze | Screeny


Between 1992 vydání sebe v temném a 1995, kdy vězeň ledu byl vypuštěný, dobrodružné hry hrůzy staly se skutečným fenoménem v průmyslu. Žánr má perfektní zařízení aby říkala dobrý příběh, možná ne dost, aby nepřekvapil vy, ale se spoustou šokujících scén. Jako takový, konkurence byla divoká. Samozřejmě, nějaký tituly catering k stejnému publiku chybějící přinejlepším, jako D a Phantasmagoria, ale to byl také čas kdy hráči užívání si závoje temnoty a první věže s hodinami. Jestli já bych umístil vězně ledu mezi tyto, to by bylo někde uprostřed, jak to dělá mnoho věcí práva, ale zakopává v jistých místech také.

Hra je přímé pokračování volání Cthulhu: Stín komety a následuje dobrodružství poručíka. Ryan skrz svět inspirovaný H.P. Lovecraft. Ve srovnání s originálem, nicméně touto již nením místní věcí omezenou na pomezí izolovaného města jako je Illsmouth. Vy jste vzatí exotickým místům, z antarktických vod do Buenos Aires. Místy, hra tak usilovně se snaží aby dala vás do bot Indianského Jonesa že to zapomene úplně o hrůze. Jistě, to má monstra, smrtelné a okultní obřady, ale to postrádá pravou atmosféru hrůzy a zoufalství našlo v originálu.

Jako bodová-a-kliknutí dobrodružná hra, to je pevná nabídka. Hádanky jsou relativně logické, třebaže trochu na snadné straně následkem toho. Hra představuje zralému bodovému-a-kliknutí systém, s intuitivními ovládacími prvky. Vy užíváte právo-kliknutí aby zkoumala objekty a levá strana-kliknutí aby působila společně je. Vy můžete zpřístupnit inventář položek vy sesbíral umístěním kurzor na vrcholu obrazovky. položky inventáře mohou být použitý na jisté objekty v životním prostředí nebo oni mohou být spojen s navzájem. Toto vynikající bodový-a-kliknutí systém většinou zůstal nezměněný v dobrodružných hrách až teprve dnes. Vývojáři vykonávají jen menší změny v tom, podle jejich potřeb a chutí.

Ve vězni ledu vy převezmete nadporučíka Ryana, americký agent poslaný kanceláří Naval inteligence na palubě ponorky H.M.S. Viktorie aby mohla zachránit norského průzkumníka a antropologa, Björn Hamsun, z nacistů. Podél s ním, posádka ponorky také vybrala si dvě záhadné bedny. Oni mají přinést je všechny k bezpečí nejbližší námořní základny, ale to brzo stává se nepravděpodobný pekelně uteče na palubě H.M.S. Viktorie. Spiknutí má nějaké dějové linie že vy jste nemohli očekávat, míchání science fiction s dobrodružstvím hrůzy jen jako návrat k první polovině XXTH století může. Jsem byl myslel, že to jsem byl trochu podivný, ale rozhodně mající cenu následující dokud není po všem.

Kreslení není až ke kvalitě viděné v Gabrieě Knightu: Hříchy otců nebo kruhu krve; to cítí trochu neúrodný, ve skutečnosti. Lokality sami jsou zajímavé volby, ale jako já jsem zmínil se o předtím, vývojáři nezachytili pravou atmosféru. Zatímco já udělám tyto stížnosti, já uvědomím si, že to je nezbytné aby poukazovalo na to, že dokonce když produkt ztrácí jakkoli strašidelnou povídku, to zůstává hodnotnou hrou ještě. Kdybych byl udělal obdobu, vězeň ledu je jako hrůza B - movie to by získal kult následující dvacet let později. To má sýrovité hlasové jednání, veselé scény a overused zástupky. A co je nejdůležitější, to daří se stažení to s vážným výrazem. Já jsem slyšel protichůdné názory na hru, obecně, ale to je hlavní důvod, proč já nalézám to přístupný, zajímavý a snadný aby hrálo od začátku do konce.

Navzdory jeho trhlinám, já mám rád hru docela trochu. Nicméně, když přijde na doporučení to jako ostatní... Já raději by jsem měl vy hrajete lepší tituly nejprve. Seznam her stává se tak obrovský že filtrování váš pořadník je základní. Podle mého mínění, čas má víc hodnoty kdy strávil v hrách jako je CoC: Stín komety, CoC: Tmavé rohy Země, sám ve tmě, Gabriey Knightu: Hříchy Fathers a kruhu Blood, vyjmenovat téměř všechny. Potom co vy jste udělán s těmi, vědět že možná, že bys mohl přijít k vychutnávat vězně ledu, ale jestli vy ne-, pouze několik málo divně budete dívat se na tebe.

- vězeň ledu volně je založen na Howard P. Lovecraftova novela hrůzy v horách šílenství.

- tam jsou tři francouzské grafické romány založený na hře: La Geůvôle de bandura (Pandorin vězení), Le široký meč du Crépuscule ( dýka v soumraku) a La Citué des Abůvîmes ( město hlubiny).

- If vy provozujete hru normálně skrz DOSBOX, to bude skladovat váš uložit soubory v cdrive (kde vy držíte všechny vaše DOS hry). V případě, že vy chcete držet to čistý, vy můžete přímo montovat to (montuje c:doscdriveprison, například) a provozovat hru tam odtud. Uloží soubory bude přímo uložený v herní složce. Toto není pravděpodobně doporučený, ale to pracovalo pro mě se žádnými problémy.

- vy můžete provozovat hru skrz buď ICE320.exe nebo ICE640.exe (VGA nebo SVGA), ale uloží soubory nejsou kompatibilní.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Infogrames

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo