Amazing Spider-Man
Amazing Spider-Man - náhled

Snad všichni poznáte hlavního hrdinu komixu, respektive v našem případě hry. Nesmělý Peter Parker - fotoreportér v roly záhadného Spider-man

...

Moonbase Recenze

Recenze | Screeny


To je SimCity na měsíci! Dobře, druh...

Graficky, Moonbase je dost primitivní dnešními standardy, ale docela dobrá daná omezení vývojáři pracovali pod tehdy. Předloha pro stavení je spíše amatérský a tam je minimální animace, ale to je slušný a cítí hodně jako ranné Maxis simulace.

Uživatelské rozhraní je méně než optimální mnoha způsoby; není žádný způsob točit stavení, a vy nechápete, co každé individuální stavební vypadá jako do té doby, než potom co vy jste umístili to ( problém který vězelo v znovu-značkovém 1993 nový měsíční příkaz), proto je nemožné vidět kde výkonové andthermal spojky jsou, které je docela důležité pro základní uspořádání. Jednotka lokality a jistý jiní také musí být řádně vyrovnaný aby mohli sdílet běžnou moc a tepelné spojení. Potřeba pro obrovskou síť silových kabelů a roury chladiva, které musí připojí k jednomu zvolenému bodu na každé průmyslové budově, může se stát nešikovný jak váš základ dostává větší.

Překvapivě, tam je ve skutečnosti množství tvrdé vědy základům hry, třebaže to musí být řekl, že toto ne- nutně zvýšit herní zkušenost. Pro jednu věc, tam jsou velmi málo průmyslového odvětví dostupného; vy můžete čistit kyslík z měsíční pokryvná horniny a příležitostně najít vodu z ledu depozit, můj pro ztřeštěně vzácný a cenný Helium - 3 (jediný užitečný prvek Měsíc má ve velkém množství), a výroba elektronika a solarpanels z dalších materiálů našla na povrchu, ale to je asi to. Vy můžete budovat laboratorní zařízení a radioteleskopy aby zvýšily váš grant NASA a hotely aby přitahovaly turisty, stejně jako několik rozmanité utility a zařízení lokality.

Jedna hlavní stinná stránka je že po počátečním vytvoření skončí , že vy můžete snadno ztratit zájem rychle. Málo pohrom které se stane jsou obecně dost snadné aby zotavili se z, a více otravný než něco jiného.

Celkově, Moonbase je odvážný pokus o vážného administračního simulanta který srazil nějakými otravnými herními problémy a chudou rovnováhou mezi realismem a zábavou. Všechen ten prý, tato hra stále nabízí několik pevné hodiny zábavy a výzvy.

Toto hra šťastně bude běžet ve VDMSOUND, ale budou omezený na reproduktorová pípnutí pro zvuk v standardní config.

Vy můžete zřejmě slyšet několik hlasových vzorků v DOSBOX, tak cítí se svobodný aby experimentovaly jestli vy máte hardware aby ovládal to.

Hra také zamyká pro žádný zjevný důvod, tak chrání často.


Rok vydaní: 1990

Vydali: Wesson International

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo