Robot Odyssey
Robot Odyssey - náhled

Warren Robinett je muž s vizí. Ačkoli jeho je vize pravoúhlých hrdinů kdo může jen držet jeden objekt najednou, to je obrazový nikdo-the

...

Moebius - The Orb of Celestial Harmony Recenze

Recenze | Screeny


Moebius je hra která může být snadno popsaná jak měla náskok před jeho časem. Kupodivu já ne tak docela jsem slyšel o této hře před nedávno, kdy já jsem chtěl recenzovat jeden z mých oblíbených C64 her nazvaných Windwalker a uvědomil si že to je pokračování této hry. Přirozeně já jsem chtěl zkusit to a já je bylo moc potěšený hrou.

Příběh za hrou je docela jednoduchý a nemnoho ne jako mnoho jiných RPG příběhů. A jednou pokojné království (někde daleko na východě) nyní je pod pravidlem zlých mocností to má předstižený to a vy, hráč, stát se žákem Moebius a prosit přinést klid a harmonii zpět k přistát.

Jak je řeklo, přímé spiknutí. Nicméně hra-hra je skutečný klenot této hry.

Vy začnete s vytvořením vašeho znaku. Na rozdíl od nejvíce RPGS nemáte body aby distribuovaly. Místo toho vy musíte praktikovat schopnosti vy budete potřebovat. Tam jsou tři věci vy vyžadujete aby praktikovali: odhalte ruční boj, boj meče a věštění. Poslední není způsob boje, ale test ohnutý zpět. Vy potřebujete aby drželi točící se yina - yang symbol v obdélníku. Vy budete potřebovat tuto schopnost pokaždé když vy postoupíte do vyšší úrovně (zpomalování hry pomáhá při udělat to - snadný dost jestli vy používáte DOSBOX).

Po tréninku vás vstoupíte do světa Khantun. Vy obcházíte a memorovat co vy vidíte, vytvoření vaší vlastní mapy pamětí vy můžete zavolat kdykoli. Vy máte váš meč a s tím vy můžete kácet rostlinstvo který je stát ve vaší cestě. Někteří je tužší a vyžaduje několik čelistí a váš meč bude čas dostat jednotvárnější, tak nezapomeňte zaostřit to. Pro rozbít balvany které jsou ve vaší cestě užívat kladivo (vy potřebují aby dostaly vaše ruce na jedny první). A jestli vy setkáte se žádnými padouchy, které vy potřebujete aby bojovali s nimi (vy praktikovali vaše bojující schopnosti, tak tam by neměl být problém tam).Lisování ' únik ' zavolá menu, které kromě jiného ukáže vám zkratky příkazů vy můžete použít například: G znamená TROPÍ SI ŽERTY, U znamená POUŽITÍ). To je užitečné pro znát příkazy, protože vy můžete vběhnout do pokladnice, ale vy potřebujete pravý příkaz aby otevřel to (stejný s dveřmi). Také pamatovat si aby pletl se mrtvé mrtvoly aby bylo vidělo co oni nosili. Někdy vy můžete dostat velmi užitečné položky od nich. Zbytek vy objevíte hraním pro sebe.

Dohromady to je moc příjemná kombinace shora dolů zkoumání a osobního boje, se zajímavý (třebaže ne příliš originální) příběh za tím. Rozhodně přehlédnutý drahokam měl bys zkusit. Šance jsou, vy si užijete to!


Rok vydaní: 1987

Vydali: MicroMagic, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo