Thunderhawk AH-73M
Thunderhawk AH-73M - náhled

Pro všechny těm z vás že chtít vrtulníkovou akci, bez celých odporných arašídů aby měly na paměti, požadovaný v simulačních hrách jako bo

...

Mission Critical Recenze

Recenze | Screeny


Vy můžete dostat plné diskové obrazy kritické situace z našeho ISO sklepě.

Rok 2134, uprostřed války mezi Spojenými národy a spolkem. USS Lexington je směřuje k neznámému cíli, klasická přísně tajná mise. Ale něco jde špatně: loď je zachycený nepřátelskou motorovou lodí která daří se vyhrát bitvu a vyřadit Lexingtona. Poražena kapitán Dayna bere drastické rozhodnutí: vzdát se celé posádky k nepříteli, ale společně s nukleárním zařízením. Plán je aby vyhodil nepřátelskou loď za cenu životů posádky Lexingtona . On opouští jen jednu osobu vzadu s těžkým úkolem opravující lodi a končení práce, sám. A tak to začíná.

Misijní Critical vypadat jako křížení mezi Myst a klasické grafické dobrodružství: my budeme čelit celé hře v první osobě, pokroku v odrušovačích, ale zároveň my máme náš spolehlivý inventář aby řešil mnoho jiných objektových-založených hádanek. Není třeba říkat, jako obyčejně pro hru legendy, vy můžete zemřít. Mohu říci ihned , že grafika nabízí víc než uspokojivá zkušenost. Plus vzhled lodi je tak sterilní, téměř nemocnice- podobný , že hráč bude cítit ještě víc naprostého pocitu osamělosti, pocitu změkčeného jen po částech dialogy s povídavou počítačovou palubou. Také tam bude četný cutscenes, v počítačové grafice a živé akci.

Hádanky sledují netečnou souvislost a bude po dobu hra absolutně logická. Na druhé straně zde to je zvýrazněný první nedostatek v práci legendy: první polovina hry je moc vážná; oprava lodi uvízlé uprostřed nikde není nejvzrušující zkušenost která může stát se Vám, mohu vás ujistit, že. Vývojáři mají v každém případě pokusili se o obohatit zkušenost hraní podněcující hráč aby prozkoumal Lexingtona napříč jeho 9 (!) bachorky.

My objevíme malý plete během naší práce jak galaktický dělník, jako je mini-hry které my musíme řešit, například, opravit chladicí zařízení lodinebo prosit komunikovat s vnějším světemnebo dokonce v případě prostoru boje - -atrue hry uvnitř hry, ale to je lepší neodhalit příliš mnoho. Dobrodružství bere ostrý U - turn ve druhé polovině hry, kdy to změní tempa v příjemně neočekávané cestě.

A krátká zmínka pro hudbu, která není marná ale abych řekl pravdu nijak zvlášť zapůsobila na mne. Hlas jednání, na druhé straně, je dost dobrý.

Na závěr kritická situace je dobrodružství které, zvláště na začátku, mohlo by nudit vás, ale to obnovuje k vynikající druhé polovině. Jestli konec byl trochu více odvážím se budou ještě víc nadšený, ale víte, dokonalost neexistuje.

Běžte nastavení.netopýr v DOSBOX před začínáním her pro prvních. Hodně zvukové soubory bude zpracovaný tak to může chvíli trvat. Po tom, hra řádně bude běžet v DOSBOX a vy nepotřebujete použít nastavení.netopýr už ne.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Legend Entertainment Company

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo