Tetris
Tetris - náhled

Tetris je jedna z nejúspěšnějších a nejznámnějších her, která se proslavila po celém světe nejen svou původní verzí z roku 1985, ale i desít

...

Micro Machines 2 - Turbo Tournament Recenze

Recenze | Screeny


A shora dolů pohled na auta miniatury, náklaďáků, lodí a helikoptér; rychlá postupná hra; určený pro více hráčů volba; toto může být jen jedny herní stroje mikro. Ale ne, my již máme to hra. Pak to musí být mikro pokračování strojů 2 - Turbo turnaj.

Znovu vy dostanete kontrolu nad auty miniatury a budete muset závodit AI oponenty nebo tvého přítele na různých lokalitách jako jsou kuchyňské stoly, kulečníkový stůl, dílny, školní lavice, zahrady, vany a tak dále

Volba aut je tak různorodá jak lokality jsou: tam jsou rafáky, rychlé čluny, dostihové programy, tanky, džípy, vzorce a mnohem víc vozidel aby zvolila. Vy strávíte hodiny právě vyzkoušením stupni a vozidly. Jestli vy si myslíte to končí zde vy jste mýlili se!

Tam jsou také kolem 20 jiných řidičů a oponenti aby vybrali si. Jeho takový úžasná hra! :) My adrenalin úroveň skočila jen proto, že já přemýšlím o hře právě teď - jen představit si co to cítí se jako hraní toho pak! :)

ovládací prvky jsou jednoduché - vy jen potřebujete aby urychlili, točit a zpomalit. Je tam několik režimů hraní. Vy můžete bojovat proti počítačoví oponenti v jednotlivých závodech nebo turnajíchnebo vy můžete závodit tvé přátele v směřovat do hlavního módu.

Grafika jsou jen sladká a zvuky jsou uspokojivé. Na závěr, to je všude kolem ohromné hry která by měla jasně dostat značku z 5. Silně doporučený!

Jestli toto zazní jako Kosta- ovo recenzi strojů mikro to je protože to je!

Tak jaké jsou rozdíly mezi částí jednu a část dva?Dobře tato hra nabízí mnohem víc!

Pro jeden vy můžete editovat dráhy (to je pravda, můžete si vybrat kde závodit a s tím, co).

Také tam jsou víc pokročilý určený pro více hráčů volby, včetně stranického zábavného módu který podporuje 16 hráče!!! Teď to je skutečná strana!

Tak ještě na co čekáte? Stáhněte a hrajte!!!

Vy potřebujete aby urychlili DOSBOX (až do 6000 cyklů) aby hry aby běžela řádně.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Supersonic Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo