Christmas Matchup!
Christmas Matchup! - náhled

Úvod... Vánoční Matchup je Vánoce na téma křesťanské výchova obraz utkání.

Řekni mi příběh... Vy znáte největší příběh vůbec kdy ř

...

Mario Teaches Typing Recenze

Recenze | Screeny


V dnešním počítačovém věku jednom z nejdůležitějších schopností dítě musí učit se / dozvědět je jak psát; to stalo se téměř stejně důležitým jako učením jak držet tužku a psát s tím, a jeho význam mohl dokonce růst za tím (já mám na mysli, upřímně, srovnávat počet slov vy typu denního k číslu vy píšete rukou).

Ale nemůžeš jednoduše očekávat každého jsi schopen psát. Někteří lidé jsou docela pomalí na to a většina lidí (bez ohledu na rychlost) jsou samouk.

Tady je milý málo počítačového programu (to má pravdu, já neodvážím se volat tuto hru) to může jistě pomáhat zlepšit na vašich píšících schopnostech a klávesové orientaci.

To je skutečný píšící nástroj přestrojený za hra uvádějící každého oblíbené duo arkády - Marioa a Luigia.

Tak co vy potřebujete udělat? Vy potřebujete aby psali přesně pro dost dlouhou dobu za účelem dostat skrz k další úrovni.

Vy začnete jednoduše, udeřením jednotlivých znaků jen (dopisů a symboly), ale vy pokročíte k píšícím celým sadám slov a čísel! To nejen nepomůže vám učit se / dozvědět se jak psát, to také pracuje na vašem čtení a memorising a dokonce vašich hláskujících schopností. Každé sezení je časově omezená, tak vy potřebujete být poněkud rychlý aby dokončili to úspěšně. To nebude představovat skutečnou výzvu na normálního vzrostlého nahoru písaře na stroji, ale jestli vy jste jedni z těch lidí kdo stále užívá PŘEŘAZOVAČE NA VELKÁ PÍSMENA pokaždé když oni chtějí udělat velké písmeno - pak vy nemáte šanci.

Vy by měl být pečlivý, ačkoli, jestli vy používáte jiné klávesnici nastavení.Já jsem byl měl nějaké problémy nález nějaké znaky nejdříve, protože oni nebyli v místě já jsem byl užíván pro (jako @ bytost ' posun + 2 ' namísto ' Alt Gra + V'). Tak možná, že bys mohl chtít mít vaše rozvržení klávesnici podporovala (nebo měnit standard klíče v DOSBOX).

Hra pracuje dobře ve WinXP také, ale zvuk bude přicházející z vnitřního mluvčího jen. Ta není žádná hanba, protože vy rozhodně jste na tom lépe otočení zvuku němého. Skládá se z nic víc než znervózňující značek.

Grafika sám jsou barevná a animace je hladký, tak žádný problém tam. To je poutavý dost pro málo dětí, ale ne příliš jasné a oko-hoření pro dospělý zkusí to.

Jeden z hezkých rysů je volba aby tiskla certifikát dokazující jak dobře vy jste dělali během každého sezení. Toto se může zdát hloupý, ale nezapomene na cílovou skupinu pro tuto hru je děti mladší než 8 - a oni by cítili se docela pyšný aby měli jejich špičkové skóre vytištěný, zkoušení oni postupovali z Mariovy píšící školy, kde Mario Teaches psaní.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Interplay Entertainment Corp.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo