Command & Conquer: Red Alert
Command & Conquer: Red Alert - náhled

Firma Electronic Arts k 13. výročí vydání hry Command & Conquer: Red Alert se rozhlodla uvolnit hru jako freeware. Hra byla vyrobena v době

...

Manchester United - The Double Recenze

Recenze | Screeny


Toto bude pravděpodobně nejvíce zkreslená recenze vůbec kdy... Dostávání United - crazed fanoušek aby psal recenzi této hry může jen skončit jednu cestu, přímo? Dobře...Toto hra je založen na báječném ' 93 - 94 období anglického předního League mistrovství. Který je, samozřejmě, rok kdy Manchester United vyhrál oba anglickou ligu a FA pohár ve stejném období. Z toho důvodu " dvojí" v jménu hry. Ale nenechávejte tohoto blázna vy, můžete si vybrat hrát žádný tým z vrchu 5 ligy anglické hry. Také vy můžete přizpůsobit nějakého /každého /žádného tým nebo hráče v lize aby upravila vaši zálibu. Ne že začíná to být žádný lépe než Keane, Giggs a Cantona ačkoli...

Statistická strana jestli hra je působivý, jak je taktický. Oba jsou docela jednoduší a nezáludný, přece však nechává pokročilý manažerský podfuk kolem hodně. Vy vyberete si formaci, hráče, uspořádat transfery a samozřejmě zábavné hry.

Zápasy jsou podobné co to vzhledy a celkový dojem jako ve vykopne 3 nebo dokonce rozumný fotbal. Grafika jsou ok ale ne více, zvuk ve skutečnosti má nějaké zástup hluky a chvalozpěvy. Jestli vy posloucháte těsně uslyšíte: "spojil, spojil". Ne překvapující možná ale to dělá udělat zápasy víc živé.

Ovládací prvky během her jsou dobré, ale to je docela tvrdý aby skóroval ve vašich prvních hrách. Pokračovat v jdoucí ačkoli a zjistíte, že to může být dělaný, ale vy stěží dostanete mnoho "šílených" výsledků proti na nejvyšší úrovni opozice. Hlava míče je trochu cizí jak hráči se zdají poskakovat 5 metry nahoru ve vzduchu, a mít úbočí-čas který mohl by udělat Michael Jordau jelous.

To bylo třetí v Krisalis sériích sjednocených her, to je také nejlepší v můj opinoin. Ne pravdivá klasika ale vy můžete vyzvat přítele nebo mít nějaké tuhé hry v každém případě. Boj váš průchod nejpřátelštější, poháry a ligy s vaším oblíbeným týmem je opravdu veselá zábava. A doporučený download pro kohokoliv které vychutnává fotbalové zápasy.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Krisalis Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo