Companions of Xanth
Companions of Xanth - náhled

Companions Xanth je /dobrodružná hra fantazie založené na sériích knih Piers Anthony. Vy hrajete roli kopal, mladý muž jehož přítel vyzýv

...

Mah Jongg VGA Recenze

Recenze | Screeny


Mah Jongg VGA je, jak jméno naznačuje, hra mahjong solitéra; nebo jak jiní nazývají to, Shanghai solitér. To je titul sharewaru vyvinutého a uvolněný od Rona Balewski mezi 1988 a 1991, pod jinými verzemi; verze Windows byla uvolněná v roce 1992. Váš cíl je aby odstranil celé skladiště porovnáním párů identického dlaždic použití myši. Tam jsou 144 z nich v této formaci hromady nazvané "Dragon". Obvykle vy můžete tvořit dva páry každého typu dlaždice. Květiny a Seasons dlaždice možná mají několik jiných obrázků, ale ještě může být odpovídající k sobě navzájem jako zbytek dlaždic; v závislosti na tileset, ačkoli, toto pravidlo smí nebo nesmí být následovaný. Tam je jen jedna sada která reprodukuje originální mahjong dlaždice, a nějaký další tilesets (které vy můžete najít na internetu) byly vytvořené uživateli.

Mluvení originální mahjong, to je vážná stolní hra obvykle hraný čtyřmi lidmi. Legendy říkají to to bylo smyšlené filozofem Konfucius samotný kolem 500 BC. Právě jako šachy, to dařilo se stát se oficiálním sportem. Jako zábava, to je nejpopulárnější v Japonsku a Číně, ale to byly také importovaný do západních zemí. Porovnání mahjong solitér s originální mahjong budou jako srovnávající Tetris s tvrdými strategickými srdci železa. Moment kdy já jsem uvědomil si jak tvrdou tuto hru může být pro nováčka v rozumět byl kdy já jsem sledoval 26- zvíře epizody zcela o mahjong nazvaný Akagi. Navzdory hlavní znakově psychologické obratnosti, má úroveň chápavosti pravidel byla ještě blízko u nuly.

Mahjong historie solitéra je mnohem víc nedávný. První počítačová hra svého druhu byla vyvinutá pro PLATO System v roce 1981. To by získalo celosvětovou slávu v roce 1986 s vydáním Activision- ovo Shanghai: klasický titul z který nespočetných pokračování a klony by vyvstávaly v následující letech. Vracející se do Mah Jongg VGA, to je pravda že kvůli jednoduchým herním mechanismům, tam není moc co nerecenzovat zde. To jde s tři oficiální tilesets:Originální Mah Jongg, Vánoce ' 89 a pirátů! od Scott S.Woccholz - dost obvyklý jízdné, ačkoli já nepočítám s Vánocemi ' 89 vhodná volba když tam je jen tři tilesets. Jestli nejsi spokojený s těmito sadami, vy můžete udělat vaše vlastní použití nástroje kresliče nebo najít jiné na internetu. V hře, vy můžete také měnit barvu pozadí.

Hra-moudrý tento kousek softvéru je návykový čas zmetek; ačkoli to není protože Ron Balewsky dělal něco revoluční. Hra následuje zachovalé konvence z jeho předchůdců, ale to je návykový protože to je jak mahjong solitér obecně je: to se vztahuje na většinu kategorií lidí, bez ohledu na věk a pohlaví, a kdokoliv může skončit sezení v jejich 15-minutovém přerušení. Tímto způsobem je to velmi obtížný pro mě abych přišel se skóre a dát tomu konečný rozsudek. Zatímco Mah Jongg VGA uvádí jen jedno skladiště, typická pyramida "Dragon", v Shanghaiovi II: Dračí oko které vyšlo asi ve stejnou dobu (1989) můžete si vybrat mezi mnoha jiných uspořádání. Varianta je hodně co Mah Jongg VGA postrádá. To dělá uvádět editora dlaždice, ale uživatelský-vygenerovaný obsah ne tak docela může je považován za při konfrontování originálním balíčku. Další elementy které jsou zjemnělé dělení, jako nezajímavé pípnutí zvuky mohou být ignorované, ale po vítězství víc jak tucet časech, to není pravděpodobné, že vy vrátíte pro další sezení.

-Pro vytvořit váš vlastní tileset měl bys běžet kresliče v DOSBOX. Kontrolujte zahrnutou dokumentaci pro více informací.

- začít hru používání MJVGA30.exe.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Ron Balewski

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo