Fields of Glory
Fields of Glory - náhled

Toto musí být jedním z nejvíce detailní historické strategické hry vůbec kdy udělané. To je založen na historických bitvách bojovaly Napo

...

Soccer Kid Recenze

Recenze | Screeny


To je příběh děcka fotbalu:rok je 1994; hluboko ve vesmíru cizím svrabu vypláchne galaxii, hledání planety pro trofeje, přidat k jeho sbírce. radar svrabu zjistí perfektní vzorek na planetě Zemi! Neplýtvejte časem, že on střílí jeho paprsek aby sbíral jeho cenu - Světový pohár! Pohroma! Jak pohár cestuje do prostoru, který to tluče přecházející asteroid zdrcující poháru do 5 kusů. Každý kus pád zpět na Zem roztrousil napříč zeměkoulí. Mnoho mil daleko děcko fotbalu je doma sledování toto na jeho TV. Drážka ne trochu pro jeho bezpečí, on rozhodne se najít a vrátit trofej včas pro Světový pohár finální. Připravený na akci oblečenou do jeho nejlepší soupravy, s jeho míčem pod jeho rukama, nic zastaví ho na jeho hledání aby vrátilo pohár.děcko

fotbalu je počítačová hra v kterém, jak vidíte nahoře, musíte najít všechny rozptýlené kusy poháru před finále! Vaše hledání nebude jednoduchý, jestli vy jste mysleli, že to. Budete muset cestovat napříč Zemí aby mohla najít všechny 5 kusy poháru a spojit je společně. Vy se setkáte s mnoha nepřátel během vaší plavby, a jediný způsob jak zabít je je aby udeřil je s míčem vy máte s vámi. Samozřejmě, že vy budete foukat mnoho z vašich koulí, stává se to dokonce k nejlepší. Na každém úrovni vy omezeném počtu koulí, v závislosti na rovné délce. Kdy vy upustíte váš míčnebo foukat to, jen drží volné místo, do dalšího míč ukazuje se!

Grafika jsou nějak jako v kresbách, a líbilo se mi to! Hudba je opravdu dobrý, e.g. kdy vy začnete novou úroveň, uslyšíte píšťalka, právě jako na začátku fotbalového zápasu.

Jediná věc já jsem neměl rád je volba aby chránila. Nemůžeš chránit často, jen potom co 2 nebo více úrovních, a vždy není to jednoduché dosáhnout další savepoint.

A značka 4 pak, kvůli málo savepoints a lineárních úrovní. Ještě, tato hra je ohromný způsob jak strávit přebytky času.

Aby mohl provozovat hru v DosBox, musíte editovat souborový dosbox.radit se (umístěný ve vašem DosBox- ovo adresáři), najde (někde na konci) "ems=pravdivý", a mění to "ems=falešné". Také, to by bylo obeznámený s přejít zpět to jakmile vy jste udělané hraní! Pro takové účely já navrhuji, že vy užíváte D - Fend přední část.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Krisalis Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo