Spy vs Spy III - Arctic Antics
Spy vs Spy III - Arctic Antics - náhled

Se znaky vzatými ze MAD časopisu, špion proti Špionážní série dosáhly to je konec v arktických skotačeních.

Špion proti špion: Ark

...

Klax Recenze

Recenze | Screeny


Nikdy neslyšet o Klax? Dobře já jsem měl ani ne. Donedávna, to je. Já jsem objevil remake z toho a jsem to dal jde. To je veselá zábava málo hry. Já jsem byl překvapený , že takový jednoduchý a návykový hry stále byly udělané (já jsem nevěděl to byl remake v tom bodě), tak já jsem ověřil si hru. Pak já jsem našel tento originál (věděl jsem ten; to je hra ze starých dobrých času).

Tak jaký druh hry je to? Jak vidíte ze screenshot, hra je moc barevný, třebaže to má jen šestnáct barev. Pokud jde o zvuk, tam je asi tak velká část toho jak vy můžete dostat zprávy od screenshot (to má pravdu, hra základním způsobem nemá žádný skutečný zvuk). A právě to, co udělá to tak veselá zábava? Vy ovládáte šedý panel a muset chytit barevná náměstí které jsou plesknutí-propadání směrem k Vám na stole. Jestli vy minete náměstí, vy ztratíte život. Potom co vy chytíte náměstí, musíte švihnout to jednomu z pěti štěrbin. Jakmile vy uděláte přímou linii trojúhelníkový (to je klakson), ta náměstí zmizí. Musíte dostat určitý počet klakson aby postupoval k další úrovni. Zvuky snadný, ale věří mě, to není.

Toto hra je ještě další závěť čisté počítačové veselé zábavě, bez jakéhokoliv nebo efektní grafiky spiknutí. Jeho hra je veselá zábava, ještě viděl jsem a hrané mnohem lepší hry. Vy budete vychutnávat Klax na chvíli a pravděpodobně spustí to občas pro rychlou hru nebo dva, ale ne víc než to. Já dám této hře 3. To je veselá zábava aby hrála, ale to nebude má vy hákovití!


Rok vydaní: 1990

Vydali: Atari, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo