Super Stardust
Super Stardust - náhled

Senza Asteroidy vyrůstaly.

Jestli vy jste staří dost, aby pamatovali si arkádu klasickou Asteroids (znáte - hru která dostala nás

...

Empire Soccer 94 Recenze

Recenze | Screeny


Panství fotbal je průměrný fotbalový zápas s jiným pohledem ve srovnání s mnoha jiných fotbalových zápasů jako vykopne, rozumné nabídky fotbalu. Samozřejmě tyto pozdější zmíněné hry jsou víc realistický v jejich zahrnutých rysech než panství fotbal.

První výtisk není nejlepší, by sis mohl myslet špatně protože hra bere čas na to dostat se do. Jakmile vy učíte se / dozvědět se jak hrát tuto hru může dělat vás závislou.

Zapomeňte na učení dalších her fotbalu, protože hlavní rozdíl panství fotbalu ve srovnání s nimi je grafika a celkové rozhraní; v této hře vy můžete vidíte jen malou část pole a pro to já mohu říct , že hráči se dívají mnohem větší. Hráči jsou dobře animovaní a dívat se moc lépe než hráče v další, jako vykopnou nebo rozumný fotbal. Co já nemám rád v těchto je to, že hráč měl moc problému zkoušejícího ovládat míč. V Impériu fotbalu je opačný případ protože ovládání míče je velmi dobrý a extra troška udělá vaše oponenty šílené. Procházení je to velmi důležitý. Jakmile vy učíte se projít namísto vrtání do obrany s vaším hráčem, vy můžete poškodit obranu nepřátelského týmu. Smutně, jakmile vy přijdete na kloub tomu, počítačové týmy jsou docela snadné a vy můžete dělat nepředstavitelná skóre proti slabším týmům.

Před utkáním můžete si vybrat zvláštní tým pohybuje každé hráči této volbě zahrnuje (výkonové výstřely, extra driblování (dělání kulového lepidla k stopě), a moc člunu aby tlačil hráče z vaší cesty.

Je tam mnoho turnajů aby hrály stejně jako jiné výběry potíže tak každý člověk může být schopen hrát a vyhrát, a potom hrací víc obtížných úrovně jak oni zlepší.

Ovládací prvky jsou snadné, a může být obnovený jestliže je to potřebné oba hráč 1 a hráč 2. Grafika jsou docela hezká v 640x400 s 256 barvami; zvuky dostanou vás v náladě pro hru.

Panství fotbal je celkově jednoduchý nabízející nic fotbalový zápas nový ale pokud se vám líbí tyto hry možná, že bys mohly najít herní zajímavé. Toto hra má mezinárodní týmy, a určený pro více hráčů volby. Myslím si, že tuto hru zasloužit si 4 hvězdy.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Graftgold Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo