Commander Keen 2: The Earth explodes
Commander Keen 2: The Earth explodes - náhled

Druhý díl série Commander Keen vyšel paralelně s prvním, což znamená, že nedošlo k žádným koncepčním změnám.

...

Dragon's Lair - Escape from Singes Castle Recenze

Recenze | Screeny


Dragons Lair je legenda mezi videohry. Kdy to přijelo do scény arkády bylo to jako nic jste si vůbec kdy viděný předtím: Hra byla interaktivní kresba, kde Dirk odvaha, skvělý mladý rytíř, vstupuje do zlého připálení dračího hradu aby zachránil beatiful princeznin Daphne. Navzdory špatné hře, to byl hit. A beatiful hit který je.

Jak dělá DOS-GAME trh? Dost dobře. Dos verze, titulovaný "dračí Lair - únik ze sežehne- ovo hrad" je pokračování originální uvolněný jen pro domácí počítače. Navzdory tomu, jeho stále stejný; Dirk jde na hradě, úskoky chytí do pasti a chrání dívku, všechno v skvělých dos-animacích. Jeho pochopitelný že vy nakloníte dostat stejnou kvalitu jak v dračích Lair hrách arkády, ale jeho ještě dobrá zkouška.

Tak jak dělá dračí Lair ve skutečnosti hrát? Dobře, jeho druh má rád Interactive kresbu. Vy musíte pohybovat Dirk z ublížení cesty nebo pomoct mu aby bral ven padouchy. V herních slovech, vy musíte si vybrat vaši akci s ovládací pákou předtím, než Dirk zabije se. A označí má slova: Jestli vy nasadíte si dělat cokoli nebo vy děláte něco špatného, Dirk opravdu se zabije. Není žádné jiné způsoby jak přežít scény: Vy musíte udělat to pravé.

Toto dělá hru moc špatnou. Mnohokrát při hraní tohoto, vy děláte něco špatného a kdy vy jste mimo životy, vy vyrazíte ze začátku. Jeho obrovská hra soudu-a-chyby. Altough někdy tam je něco blýskání, jako podpis co vy byste měl dělat, většina hráčů obvykle skončit hádání další akce.

Navzdory herní vadě, dračí Lair má ještě to šarm. OK, jeho ne stejný šarm jak v arkádách, ale okouzlit nicméně. Myslím si, že nejlepší způsob jak vychutnávat hru je aby skončil to, memorovat celou hru a zopakovat to nebo hrát to s walktrough.

Ó!, a princeznina Daphne je jedno horké kuřátko.

Jak hrát:

Joystickové akce mohou být dělaný na num - pad klíčích, kurzorových klávesách nebo s ovládací pákou, která musí být kalibrovaná nejprve. Použít meč, tisknout 0 na num - pad.

Nezapomeněte: Kdy vy tisknete něco, vy rozhodnete Dirkovu další akci. Dont tisknout dvakrát nebo udělat rychlopalný jak možná, že bys jste mohli náhodou si vybrat stejný pohyb pro další akci. Někdy vy musíte tlačit pravou akci před něco se stane nebo v pravý čas. You'l dostane úbočí na tom nakonec.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Sullivan Bluth Interactive Media, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo