Snipes
Snipes - náhled

Úvod...Střílí z úkrytu je základní shora dolů střelec.

Řekni mi příběh...Z nějakého důvodu vy, hezký-blikavý hoch obočí, jsou chyc

...

Conqueror - A.D. 1086 Recenze

Recenze | Screeny


Prosové:

- BEST hlas jednání vůbec kdy - BEST generátor znaků - ohromná atmosféra a ponoření - soudní dámy v turnajích a vstoupí do stavu manželského - poutavé linky spiknutí pro dámy - legrační obležení hradu první osoby pily - It cítí ohromný jak vy dostanete silný andrich

Cons: - strategické elementy uboze jsou udělaná - hra dostává opakovaný s výjimkou dam - plynutí času je rozviklaný

mít vás vždy snít jste byli šampiónem krále, vraždy obávaného draka, a ženění nějaké ohnivé lišky? Nah... Já jsem si jist, že vy byste radši jen vypůjčíte si nějaké peníze, koupit meč, zabít každého člověka, a vzít si zlý, ale nepopiratelně atraktivní mladá dívka. Vy můžete dělat také. Hernajs, vy můžete dokonce míchat a rovnat se! Nakonec, vy vyhrajete porážející drak nebo násilně podbroušení krále jeho koruny.

Dobyvatel a.D. 1086 dělá něco já nejsem nikdy jsem viděl v jiném hře: To bere chomáče uboze dělaných mini her, dává je společně, a dělá to velkým zkušeností.

Počáteční video je jedním z nejvíce pamětihodný viděl jsem, a sady věci nahoru dost dobře. Vy vezmete roli mladého rytíře v středověké Anglii s mnoha velkými dobrodružstvími vpředu. Vy můžete navštěvovat turnaje kde vy se můžete utkat a usilovat o spravedlivé dámy. Toto cesta je požadovaná, aby zabila obávaný Dragon. Nebo vy můžete vybojovat hrady a růst silného dost, aby vyzvaly krále v Londýně.

GENERÁTOR ZNAKŮ 5/5 generátor znaků je tak dobrý to je pravděpodobně stejný ten, které udělal Chuck Norrisa! Vy válíte pro vaše znakovy statistické výkazy a potom čelit dilematu v každém roce vašeho vývoje od věku 12 - 17. Toto budou právě jako každý další generátor venku, s výjimkou vývojářů dělali něco CRAZY! Vaše volby mají OUTCOMES založený na a ovlivnění vašich statistických výkazů. Tak jestli vaše znak není moc silný, tančení do ohně dýchacího dračího brlohu s krátkým mečem a velký ego bude nekončit dobře. Já slibuji. Na druhé straně jestli vy jste tak silní vy uděláte profesionální zápasníky se ptát jejich mužnost, vy pravděpodobně skončíte začínání vaši hru s hezkou podporou v zlatě a slávě. Já doslova jsem strávil hodiny děláním jiných znaků jen aby viděly jiné výsledky já jsem mohl dostat.

THE PRVNÍ OSOBA SLASHER GAME 4/5 Vy skopnete bránu hradu a ihned hnal překvapený nepřátelský crossbowman. Předtím, než on dokonce dostává šanci na to střílet jeho šroub, který on padá ve vašich nohách. Vy ženete nahoru a dolů koridorů hradu hledajícího nepřátelského absolutního vladaře. Jak vy dupáte nahoru a dolů místností vy najdete jídelnu s mísami bažanta du žurnálu a ksichtů světlého anglického piva. Zřejmě vy zastavíte pro rychlé lehké jídlo. Vy všimnete si při dívající se na vaši šikovnou mapu hradu že tam zdá se být zeď kde tam by měl být dveře. Vy cítíte kolem zdi, a nepochybně, část houpání otevřou. Lo a hle ! A oblek plného pancéřování odpočívá na displeji před vašimi hrabivými očima. A myslet vašeho místního kováře chtěl 3500 šilinky pro oblek, kdy mohl bys jen tančit do vašeho sousedova hradu a najít ten, který hodí se Vám jen praví.

Braní nepřátelských hradů je velice legrační hra. Mechanismy jsou jednoduché: vy couráte s kurzorovými klávesami a pravé kliknutí na nepřátelích aby útočili na ně. Jiné zbraně mají jiný rozsah, rychlost, a obrněná penetrace. V podstatě, pokud nemáte dost dobrou zbraň, nebudete schopní zabít nepřátelského absolutního vladaře, a který jen náhodou být váš cíl. A hezký význačný rys nalézá vybavení kopání kolem že vy můžete použít. Také budete užívat FPS mód pro venkovní boj v turnajích a barových bojích také. Na vítězství uslyšíte strojeném smíchu. Čistá hrůza.

THE STRATEGICKÉ HRY 3/5 tehdy to je měsíce znovu...čas na to zasadit vaše plodiny. Vy byste jste byly spíše upřímně drancující hrady a námluvy dámy, ale pojďme být čestný, to je kde vy uděláte vaše skutečné peníze. Vy objednáte vaše nevolníky aby zasadili chomáče obilných polí a ještě víc polí fazole (těch nevolníků milovat jejich fazole). Pak vy máte hodně domy postaví. Více domů míní více nájemné. Vy budujete klášter také, protože ti mniši zdá se, že udělají každého člověka pracovat pilněji. Vy jste slyšeli váš sousedův jste byli stavili stále více stříbrného dolů nedávno - jakého blázna. Proč mé stříbro, kdy vy můžete těžit zlato?

Strategický aspekt hry je jednoduchá maličkost; dokud vy máte mnoho plodin, a několik obilnice, přijít dobu žní budeš mít mnoho peněz. Vy můžete pak utratit že peníze na nákup několika doly, a nakonec jdou k věci kde vy děláte slušný měsíční příjem. Také budete potřebovat aby budoval tak mnoho domů jak vy můžete tak vy dostanete stále více nevolníků. Vy potřebujete mnoho nevolníků aby udělali obrovské armády. Vy dostanete stále více jak každý měsíc prochází dokud vy máte domy a plodiny. Vy také získáte nevolníky kdy vy převezmete nepřátelské hrady.

Stavební aspekt hradu hry bohužel zdá se nesmyslné. Bez ohledu na to, co vy budujete, vy vždy budete bojovat na stejný prázdný hledící mapu při obraně vašeho hradu. Jestli vy nebudujete vůbec nic, vy budete bojovat ve vaší vesnici, která přinejmenším vypadá hezky.

Taktické bitvy jsou jednoduché a obvykle příliš přecpaný použít moc strategie. Halapartny tlučou rytířstva, rytířstva tlučou šermíře, a šermíři tlučou halapartny.

GRAPHICS 5/5 portréty jsou moc realistické. První osoba sekvence se dívá pokutu. Různé obrazovky měst, vítězství nebo porážky, a váš vlastní dům jsou skvěle dělaný. Pozemní mapové pohledy hezký dost. Jediné zklamání je v turnaji sekvenci, ale měl bys soustřeďovat se na nepřátelského rytíře v každém případě. Celkově grafika jsou ohromná.

SOUND 6/5 zvuk v této hře je udivující. Hudba je v pořádku a zvukové efekty dělají práce hezky. Hlas jednání, nicméně je nejlepší z nějaké /každé /žádné hry já jsem vůbec kdy hrál. Důvod, proč já řeknu, že je protože, i když vy jste jen hráli na zvukové soubory pro mě, já ještě bude schopný rozlišovat každý znak. Každý hlas je pamětihodný a dokonale jednal.Z - ův dvou sta šilinků je jací někteří lidé vydělávat v době života!půjčovatele peněz, nevinnému hlasu Jane ptaní, co chce mluví se mnou o?hluboké intonaci kněze jak on říká, dobrý den, můj syn, jak může vám pomoci?každý hlas je nadšený a noří vás dokonale do hry. Všichni hlasoví herci by měli muset dovědět se od tato hra. Jestli je tam jeden důvod, proč bys měl hrát dobyvatele, to je pro hlas jednání.

OVERALL 5/5 já jsem hrál dobyvatele zas a zase. Zatímco to má mnoho trhlin, to jsou jedním z nejvíce legrační her já hrálo. To je zkušenost opravdu mající cenu mít. Hrajte to!

Tam je problém s odstupem času. Si všimnete vy můžete nastavit rychlost času proudit z 1x k 15x. Dobře, poměr v který vy cestujete napříč pozemní mapou je nerovnoměrně přizpůsobení. V 1x rychlosti já skoro nikdy neudělám to nějakému /každému /žádnému turnaji před měsícem končí, kde jak v 15x spěchá já mohu obvykle řezat přes zemi v 20 denním čase. Kdykoli vy jdete do turnaje, užívat 15x rychlost a rychle zpomalit to jak vy dostanete se tam. Užívej F a S měnit rychlost.

Turnaj byl obrovská výzva pro mě abych vyřešil, ale kupodivu to je nejjednodušší věc a jakmile vy učíte se / dozvědět se to vy vyhrajete každý turnaj. Jednoduše podotkne špička oštěpu v nepřátelském štítu a následovat štít jak vy dostanete blíž. Skutečný turnaj je víc ochotný odpouští než praxi sklápěcí vy můžete dělat z hlavního mena. Hodně štěstí.

Alt - O vezme vás k volbám zastíníte tak vy můžete chránit vaši hru.

A zvláštní poznámka z uploadu:

K tomu, aby udělal herní alot menší, in - game video bylo velmi downsampled - význam to není téměř tak vysoce kvalitní jak originální video.

Jednoduše běžet CONQUER.EXE ze složky, kterou vy vytáhl, a vy budete schopen provozovat hru!


Rok vydaní: 1995

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo