Future Wars - Time Travellers
Future Wars - Time Travellers - náhled

Budoucích válkách, fantazie ukáže a kliknout hru která bude mít vás odváží se skrz minulost, současnost a budoucnost. Ovládací prvky jsou

...

Chadwick and the Sneaky Egg Thief Recenze

Recenze | Screeny


Vítejte v jednom z mých oblíbených dětských zábavních programů. Já jsem vlastnil tento po několik let a sdílel to s mnoha přítel v průběhu let jak to je absolutně radost pro děti a dospělí podobné. Co jsem hovořící o?

Chadwick a Sneak Egg Thief, samozřejmě! To je dlouhý titul pro jednoduchý koncept... animovaná barvicí kniha. Chadwick se mísí jednoduchý ukázat a kliknout rozhraní animované knihy pohádek s barvicím módem ilustračního programu.

V Chadwickovi vy máte 4 možnosti hry k dispozici pro vás, vybraný přes knoflík podél levé strany (vidíte screenshot), odpovídající následující volbě, plus volby a východu:

* Color mód - dovoluje vám malovat stránku používání několika nástrojů a barev, včetně vzorů kartáčů. * živý mód - Replays aktuální stránka použití změn vy jste udělali v Color módu. * prozkoumá mód - najít skrytou animaci kliknutím kolem aktuální stránky. * čtené mód - kliknutí na položky nebo slovo aby vidělo , že to ukázalo a slyšet, že to vyslovené. * mód voleb - různé volby, zahrnující jasná stránka změn, vyčistit celý svazek změn, hrát na celý příběh jak film, tisknout stránku, a tak dále * východ - zřejmě měl ve zvyku opustit program.

Chadwick má rezervy pro 4 děti aby měly jejich vlastní zákaznicky přizpůsobené příběhy ušetřily. Příběh uvádí 20 stránky které může být barevné v nějaké /každé /žádné módě, kterou vy máte rád a hrané jako film na konci.

Grafika jsou dostatečně dětinská, jak jeden by očekávala, a položky jsou hlavní rysy se silnými černými linkami tak to je snadný pro mladé děti k "obarvit" stránky - zvláště v auto plnit mód.

Zvuk a hudba jsou dobře vykonané přidávání hezky atmosféře hry. Hlasové jednání je hezky dělaný také a vhodně dětinský.

Já vím, že toto není typický jízdné pro Abandonia, ale nějaké časy neočekávaný je víc veselá zábava než očekávaná. Dejte Chadwickovi zkouška a vychutnává jednoduchost barvení úplně znovu.

Můžete potřebovat aby zvýšili cykly jestli používání DOSBOX. Také, jestli program uzamyká při vstupu Color módu, čekat pro hudbu pro začít před posunem myši.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Knowware

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo