Trivial Pursuit Deluxe
Trivial Pursuit Deluxe - náhled

Luxusní triviálnosti stíhání je přesně to, co jméno naznačuje; počítačová verze klasické stolní hry. Dovolující až do šesti lidí aby účas

...

Mixed Up Fairy Tales Recenze

Recenze | Screeny


Vůbec kdy zajímat se co to by bylo jako stát se osmi let starý znovu? Vůbec kdy chtít zažít že podivný, neurčitý pocit být děcko ještě jednou? Tady je vaše šance, jak smíchané pohádky budou mít tento účinek na každého hráče.

Smíchané pohádky berou vy k zemi divů. Nejsi tam pro dovolenou, ačkoli. Bookwyrm, hlídač pohádek knihy, přinesl vám zde pro specifický důvod. Nějaké pohádky staly se smíchaný, a Bookwyrm potřebuje vás, abyste vytřídili je.

Tak vaše cesta začíná.

Z první sekundy vy vydali se na vaší misi, tato hra upoutá vy. Úžasná scenérie, spolu s okouzlující hudbou, táhne vás do hry jak vy šťastně se uhnízdíte do bujných okolí. Z nádherného lesa k pohádce hradu a blízkému městu, vy budete řízený různými klasickými písněmi, každý perfektní za tímto účelem.

Na rozdíl od jeho předchůdce, smíchaná Mother husa, tato hra není pro všechny věky. Malí nemusel by rozumět hře nebo být schopen číst text, tak budete muset číst to jim. Děti kdo může číst bude mít příjemný čas, a tak bude velké děti. Herní ovládací prvky jsou obtížnější než v smíchané Mother huse přece však snadný dost pro většinu věků aby ovládaly. Tam jsou jen dvě věci vy můžete dělat: dívejte se na něco a užívá něco.Chůze, mluvení, vybírání věci nahoru, atd, jsou všechno udělaný vybráním ' dělat ' .Dívající je udělaný vybráním ' vidět ' .

Chcete mít vrchol v zákulisí našich milovaných pohádek? Chtít vědět jak Popelka dostala že dýně nebo jak princ našel Snow bílý? Pak musíte hrát smíchané pohádky.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo