Dinopark Tycoon
Dinopark Tycoon - náhled

Jako u většiny simulačníchher, příběh není významný; to má jen aby dostalo vás jste začali. Cíl v Dinopark Tycoon je úspěšná správa parku

...

Budokan - The Martial Spirit Recenze

Recenze | Screeny


Budokan je brzká Electronic umění hra, datující k 1989. To bylo zřejmé hned že, s takovými produkty, EA byly vázán stát se co to je dnes: jeden z největších herních-vyrábějících společností. Není tam nic promeškání v této hře. Ze začátku do konce, to je naprogramovaný dokonale, má neuvěřitelnou grafiku a je absolutně návykový.

Tam jsou čtyři disciplíny aby zvolily: karate, kendo, nunčaky a bo. Tam je jedna extra obranná věž kde může si vybrat vaši vlastní zbraň a bojovat proti počítači nebo hráči s jiný jedním. Ve všech disciplínách, vy vyberete si zda vy chcete cvičit sám nebo hru proti počítači v úrovni potíže vy jste vybrali si. Každá obranná věž je jiný a má jiné animované pozadí který je prostě báječné.

Hra vytváří takový atmosféra že vy opravdu cítíte jak kdybys byl na vrch nějaké nedotčené mystické hory. Kdy vy začnete se nudit praktikovánínebo hraní proti počítači, a potom co vy zdokonalíte vaše schopnosti ve všech obranných věžích, vy můžete zkusit turnaj. V turnajích tam jsou krátké popisy hráčů, spolu s jejich obrázky a seznamem jejich schopností. To je opravdu neuvěřitelný jak všechno to vejde se do jen 700 Kbů kódu. Budokan je opravdu velkolepá produkce EA.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Electronic Arts, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo