Stunt Car Racer
Stunt Car Racer - náhled

Toto automobilová hra je zábava a snadno přístupný, ale poněkud nerv záchranný řidičských zkušeností. To by byl můj popis senzačního řidi

...

Alien Carnage - Halloween Harry Recenze

Recenze | Screeny


Och ano, cizí krveprolití. Toto bylo jedním z her, které já pamatuji si hraní dávno. Já jsem znal tuto hru jeho sharewarem jménem - Halloweenem Harryem.

V cizím krveprolití vy hrajete znak nazvaný Harry, vybavený jetpack a plamenometem. Planeta je pod útokem cizí silou a oni jsou otoční lidí na BRAINDEAD ZOMBIES! Vaše poslání je projít mnoha úrovní, šetření rukojmí a kopající zombii vzadu! Hra byla odzemí první VGA platforma. Úrovně uvádějí zombie, cizince, špice, bezpečné body, rukojmí, výtahy a zbraňové automaty. Vy musíte najít všechny rukojmí ( ženy a muži pokryli v slizu) a potom vstoupit do výtahu, který označuje konec úrovně.

Hra uvádí širokou škálu zbraní. Vy získáte tyto skrz zbraňové automaty. Oni zahrnují foton blaster, mini- nukleární bombu, řízené střely, a všemohoucí bomba OMEGA. Pokaždé když vy zabijete nepřítele, oni sníží nějaké kredity. S těmito kredity vy můžete koupit zbraním/munici. Lépe zbraň, více peněz těch stojí. Tip: Slizké věci pokračují v klesajících kreditech (ne jako zombiích). Pohybujte daleko od /zeleného zhrouceného tvaru slizu věci, a potom vrátit se. Zabijte to, a vy dostanete další kredit.

Zvuk a hudba v hře jsou děsivá. Můj oblíbený nápěv je kdy vy vidíte oříznutou scénu v kosmické stanici. Většina písní má velmi dobrý tlouct do nich, tak vy ne- nevypnete hudbu po několika minutách volného času. Stejný se zvukem; každá zbraň a událost má vynikající zvuk. Grafika opravdu jsou dobrá pro DOS platformu. Všechno je hezký a hladký. Všichni skřítci jsou hladcí a mají svit jim. Nejlepší část je kdy vy vidíte zombie hořet k zemi. Pro rekapitulovat věci, měl bys zkusit Halloween Harryůva; to je extrémně veselá zábava, a jestli vy milujete platformy jako Commander Keen (také udělaný vrcholem), vy budete milovat tuto hru.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Interactive Binary Illusions

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo