Thunderhawk AH-73M
Thunderhawk AH-73M - náhled

Pro všechny těm z vás že chtít vrtulníkovou akci, bez celých odporných arašídů aby měly na paměti, požadovaný v simulačních hrách jako bo

...

8088 Othello Recenze

Recenze | Screeny


8088 Othello je klasická stolní hra kradení oponentův kusů. Koncept je velmi jednoduchý, ještě docela brilantní.

Pro hrát tuto hru vy musíte myslet si o linkách! Umístit nový kus, který to být v lince (buď vertikální, horizontálnínebo úhlopříčný) s jedním z vašich předchozích kusů a vy potřebuje aby zachytil aspoň jeden oponentův kus mezi. Oponentův kusy že vy jste zachytili stát se vašimi kusy ( změnou jejich barvy).

Vítěz je hráč, kdo končí mít více kusů, pokud vy nejste schopni zachytit všechny oponentův kusy a vítězství.

Je to velmi jednoduchý aby učil se / dozvěděl se, ale extrémně obtížný aby zvládl.

Toto počítačová verze má 5 úrovně potíže a věřit mě, začínající úroveň je již výzva pro nezkušené hráče. Nejtužší úroveň opravdu je těžké tlouct. Vy umístíte vaše kusy psaním v dopisu a množství pozice vy přejete si přesunout do. Pak vidí co se stane a jak počítačový oponent bude reagovat.

Hra nemá žádné zvuky, ale barvy jsou docela hezké (třebaže to jen má 4 barvy - ale to potřebuje už ne). Bohužel nemůžeš hrát proti lidský oponent.

A v neposlední řadě, dokonce lidi s nejpomalejší ze všech spojení nebudou vadit stahování tento a zkusit to, protože to je nejmenší herní archiv na místě dosud. Archiv je málo menšího pak 3kb a jestli vy zeptáte se mě, to je nejlepší 3kb vy můžete stáhnout dokonce některý ze screenshot zdvihnout více prostoru pak celé hry).


Rok vydaní: 1985

Vydali: M. W. Bayley

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo