Cabal
Cabal - náhled

Vy začnete být - ův armádu jednoho ' v Cabal, střelnice typová hra podle plánu operační Wolf nebo první linie. Vy nebojácný hrdina musí p

...

Museum Madness Recenze

Recenze | Screeny


Příběh 3 z 5 Vás jste průměrné děcko. Vy uděláte vaši domácí práci, zábavné počítačové hry, chybovat... opravte -infikované muzeum viru....

Ano. To je pravda. Místní muzeum nedávno bylo vybavené se všemi novými živoucími exponáty. Vy musíte jít skrz každý z nich s vaším robotickým kámošem, MICK, pomáhat všechny cyreps (robotickým replikám historických osob) pamatovat si co oni jsou důležití pro. Vousatý, jú? V každém případě, pomáhat Thomasovi Jefferson podepsat Louisianský nákup, pomáhat při stavení rádio a pomáhat vyčistit dívčí jméno v Salemovi Witch Trials.

Hádanky 4 z 5 herní plný informací a hádanek. Většina z nich je docela jednoduchá, část z nich jsou ve skutečnosti docela klamavý, ale jiní jsou jenom otravní. Všechny hádanky jsou veselá zábava, ačkoli. Nejtvrdší hádanka v hrách pro mě, byla sliderpuzzle v Hall nauky o životním prostředí. Nejsnadnější hádanka, kupodivu, je poslední, kde vy zničíte vir. Pokud se vám líbí hádanky pak toto game'll přijdou vhod Vám.

Grafika a zvuk 4 z 5 grafika jsou docela dobrá, řekl bych. 256 barvy a standardní rozlišení. Admittadly, ačkoli, některý z grafiky jsou příšerně špatný. Hra má své vlastní "zvukový doprovod" v závislosti na typu úrovně. Hlavní hala má velice "vzdělávací ale džezový" druh zvuku. Druh má rád v sobotu noční žít kde učitelé zpívají rockové písně ve vzdělávací cestě. Nejlepší hudba v hře musí být, podle mého mínění, v západním stylu klavír v prvních sekcích.

Hratelnost 5 z 5 hra je moc hratelný. Vy můžete dokončit exponáty v žádné objednávce, bez časové meze, a vy nepotřebujete aby vzali položky z dalších místností aby dokončily exponát. Vy máte všechno, co vy potřebujete s vámi. To je krása "učení".

Celkově, hra dostává 4 z 5. To je veselá zábava, opakování a kdo ví? Možná, že bys mohl jen učit se / dozvědět se něco.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Novotrade

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo