Archon - The Light and the Dark
Archon - The Light and the Dark - náhled

Archon je konečný klenot počítačové minulosti hraní. Zatímco to nikdy nedosáhlo přijetí u kritiky nějakých dalších her, Archon v jeho vla

...

Xixit Recenze

Recenze | Screeny


Xixit, někdy dokonce známý jak řetězová reakce, je jedním z nejvíce brilantní Tetris klony vůbec kdy. Ve skutečnosti to není ani klonovací per - say. To vzalo koncept Tetris, ale přidal moc hezký a příjemný splést. Hra držela originální návykový Tetris, ale také přinesl něco nového a čerstvý s tím.

Jak můžete si představit úvodem, hra je všechno o blocích spustit obrazovku. Znovu, vy můžete navigovat je a snížit je rychlejší a vy potřebujete aby uspořádali je v určité objednávka, tak vy můžete vyčistit linky oni budují na spodu obrazovky. Čím více linek vy zmizíte, více bodů, které vy získáte a delší hra trvají. Jakmile obrazovka je tak naplněný nahoru že další blok nemůže začátek svisle pád, herní konce.

Doposud, tak Tetris, možná, že bys mohl říct. To je pravda, ale ne jako Tetris, kde vy jste potřebovali, aby uspořádaly bloky podle jejich tvaru, vy ne- nebudete potřebovat aby dělali si starosti s tím už ne. Ne, vaše hlavní starost bude barvy bloků. Každý blok má tři části a každý část může mít jinou barvu. Vy potřebujete aby dostali přinejmenším tři části stejné barvy v souladu (buď svisle, vodorovně nebo úhlopříčně) aby mohla vyčistit linku. Výše uvedený bloky pak začátek svisle pád.

To je, takřka, barevná verze Tetris.

Myslím si není třeba říct pak, která tato hra má barevnou grafiku, ale pak znovu, v roce 1995 to bylo velmi neobvyklé aby mělo počítač který ne - nepodporoval 256 barva VGA grafiky.

Zvuky jsou nic zvláštního, ale oni ne- nezačnou jdoucí na vašich nervech, tak vy nemusíte zhasnout reproduktory, ještě možná, že bys mohl dávat přednost nasadit nějakou oblíbenou píseň váš a točit hru hlásá. Vy ne- nebudete potřebovat je v každém případě; oni jsou jen dodatek (a udělá poněkud pevné použití zvukové karty).

Tak pokud se vám líbí Tetris styl hry a rád by zkusily něco veselou zábavu a docela originál (dokonce když silně důvěrně známý) řekl bych Xixit je jen věc pro vás. Vysoce doporučený!


Rok vydaní: 1995

Vydali: Optik Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo