Ms. Pac-Man
Ms. Pac-Man - náhled

Pamatovat si jak v 60s tam byly všechny druhy špatných hrůzyplných filmů kde oni měli nevěsty monster a polovina se rozvedla téměř ovdově

...

WCW Nitro Recenze

Recenze | Screeny


Pamatovat si WCW (mistrovství světa zápas)? Já dělám. Já jsem vyrůstal s nimi. Já jsem sledoval po dobu dvou let jak oni dali World zápasový Federation (nyní WWE) hlavní běh pro jejich peníze během nyní-slavné pondělní noc Wars (září 4. 1995 březnu 26. 2001). Třebaže WCW nakonec ztratit válku, oni měli ještě hodně vynikající talent a nechal mě osobně s velmi milými vzpomínkami (já dokonce jsem šel do WCW House přehlídky v červnu 1999, velice veselá zábava!).

Dokonce ve videohry, WCW byl kopající WWF- ovo terč, díky legendárnímu N64 zápasu motoru vyvinutému AKI a využitý za WCW VS. nWo cesta kolem světa, a jeho pokračování WCW/nWo pomsta (ještě jeden z největších zápasových her vůbec kdy!). Bohužel, krátce po vydání pomsty, WCW přešla k EA hrám pro jejich budoucí herní tituly, dovolující vydavatelský THQ (a vývojářský AKI) odejít WWF. Jeden z mnoha špatných rozhodnutí WCW udělala že vést k jejich smrti (pro ty to ne- vědět, WWF koupila WCW, která byla konec pondělní noci Wars).

WCW Nitro (pojmenoval po WCW- ovo vlajkovém lodi pondělním noci TELEVIZNÍM POŘADU) byl původně udělaný pro Sony PlayStation již v roce 1997. To bylo portovat k PC (stejně jako Nintendo 64) na začátku 1999 s aktualizovaným seznamem- -který je ve skutečnosti stejný seznam z WCW/nWo hromu (pojmenoval po WCW- ovo ve čtvrtek v noci TELEVIZNÍ POŘAD), pokračování PlayStation verze. Věřte nebo ne, toto je jedním z jen THREE zápasových her THQ VŮBEC KDY UDĚLANÝ pro PC ( další dva bytost WWE RAW a volná-ta - play WWF With autorita). Teď, když všechny můj blábolit o WCW je udělaný, podívejme se jestli tato hra je dobrý nebo špatný.

To je zápasová hra, ale cesta, který to hrálo, to cítí více jako bojující hra. Kdy vy dostanete se do utkání, kamera drží oba zápasníky nalevo a právo navzájem jako 2D bojovník (i když hra je 3D). Ovládací prvky vypadají jednoduchý, ale jako v typické bojující hře, jsou moc tvrdí aby zvládli. Vy musíte udělat jisté kombinace kláves aby dělaly tradiční zápasové pohyby. Každý zápasník také má dva zvláštní pohyby jen on může užívat, a jedno zařízení na konečnou úpravu (i.e. Hoganův nožní pokles nebo Bret Hartský ostrostřelec). Ne každá zápasníkova pohybová sada je autentický k jeho skutečnému-životnímu protějšku. Hodně zápasníci v hře nemohou udělat pohyby oni by nikdy neměli dělat v skutečném životě, a nějaký zápasníci dokonce mít pohybové sady zkopírované podle jiných.

Jako obyčejné bojující hry, každý zápasník má zdravotní bar který vyprazdňuje kdy on bere poškození (ale znovu naplní pomalunebo rychlejší kdy on dobírá si). Kdy zápasníkův zdravotní bar je blýskání červený, to je signál pro oponenta aby vykonával jeho zařízení na konečnou úpravu. Pohyb během zápasů je extrémně strnulý: vy se můžete přistěhovat jiné směry zatímco běží, ale aréna vy bojujete v ně tak úzký že tam není moc místnosti aby běžela. Tam nejsou žádné zbraně v této hře (oni byli přidaní k hromu), nicméně vy můžete zavolat, že někdo, kdo pomůže vám gang nahoru na vašem oponentovi (to je TLAČÍTKO PRO NÁPOVĚDU v kontrolním nastavení).

Tam je pět herní režimy ve WCW Nitroovi: 1 - on - 1 výstava (kterou já jsem jen vysvětlil); 1P turnaj, kde vy projdete 10 náhodnými oponenty aby vyhráli World těžký váhu titul; Značkový tým; Bitva královský; a Network. Ano, tato hra ve skutečnosti nechá vás hrát proti jiným lidé přes síť, třebaže já jsem nikdy neměl šanci na to zkusit to. Bojový Royal hraje jako Royal hřmot, kde vy přehodíte lidi špičkové lano a někdo ihned běží v nahrazování vyřazeného zápasníka. (ve skutečnosti v Battle Royal, všichni účastníci- -zda tam jsou 20 nebo 40- -začne v ringu zároveň, a nevstupove dostávání hozené do jen jedno je zanechané. Pokud se vám líbí to, zkusit najít WCW světovou válku 3 Battle Royal na VHS nebo YouTube, kde jsou 60 zápasníci zápas současně tří spojených prstenů!) co je zajímavé o Battle Royal v této hře ačkoli, je že vy máte povoleno opustit prsten a bojovat s vnějškem kdykoliv, který je povolen v skutečný Royal hřmot dokud zápasník nevystoupí přes špičkové lano. Nejsou mnoho zápasových her které vám dovolí dělat to.

Seznam pro WCW Nitroa (PC) je založen na WCW v roce 1998. Toto znamená, že vy neporaženého Goldberga, dva nWo frakce (B&W Hollywood a Red Wolfpac), Bret Hart, a někdo jiný kdo dokonce ukázal jeho nebo její tvář na přehlídce během těch roku (dokonce lidí, kteří byli organizační, manažeřinebo sluhové jsou v seznamu). A jedinečný rys této hry je že na hráčské výběru obrazovce vy můžete stisknout R klíč při světelném zvýraznění zápasníkovi aby sledoval skutečného zápasníka vysvětlit Vám WHY měl bys hrát jak on! Tam je hodně zápasníků které potřebují být odemčení, ale tam je kód vy můžete vstoupit v titulní obrazovce která ihned odemyká každého skrytého zápasníka. Dohromady, tam jsou 48 zápasníci v hře.

Tam jsou volby které může být stanovené, jako je utkání čas, odzvonit čas, interferenci, arény (založený na skutečných WCW arénách, ale tam jsou tajemství "hloupý" arény odemčený kódem), hlasitostí, ovládacími prvky, a grafika (prosím nehrajte tuto hru s hardwarovým zrychlením jste vypnuli!) také tam je kredity video, které ve skutečnosti má cenu sledování protože ze všech svorek z WCW programování (které jsou také viděném v herním úvodu, a kdy vy vyhrajete nebo ztratit 1P turnaj).

Posléze, grafika a zvuk. Jediná věc já mohu říct o je je že oni jsou OK, jestliže oni byli udělaní pro 32 - bitová herní konzola. Grafika a zvuk pro WCW-NWO Revenge nebyl dobrý také, ale to byla hra uváděný ve výši uvedeném AKI motoru který opravdu udělal pomstu zářit. Bohužel, Nitro nemůže užívat tuto omluvu kvůli jeho strašné 2D--esque hře bojovníka. Znovu, já silně doporučuji, že vás DO NOT hrajete hru s hardwarovým zrychlením vypnulo. Nejenže bude hra dívá se opravdu ošklivý, ale to bude běžet mnohem pomalejší než zamýšlený.

Tak na závěr, tolik jak já miluji WCW, já musím souhlasit se všemi další kdo je hranou touto hrou, a já nemám na vybranou nic než aby dal to 2 z 5. Já ne- nebudu nebudu nutit, že vás hrát nebo vyhnout se hře. Cokoliv vy je na vás, ale pro tuto hru, většinou záleží na tom, zda vy jste nezdolný WCW fanoušeknebo dokonce zápasový fanoušek obecně...


Rok vydaní: 1998

Vydali: Inland Productions, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo