Manager, The
Manager, The - náhled

' Manager' je simulační hra fotbalu který, třebaže být vynikající, bohužel měl mnohem méně oblibový než ' mistrovský Manager'.Bundesliga

...

Superspeed Deluxe Recenze

Recenze | Screeny


Já živě zavolám zpět můj první pamět SuperSpeed. Zpět v ty dny, které my jsme byli byly posedlé psaní demonstračních verzí a drobných zvěří, ale kdy tato hra přišla do našeho majetku, my jsme byli jen jsme vstoupili náš minulý týden zkoušek. Jako já jsem byl měl nějaký času nazbyt že specifické odpoledne, já rychle jsem zapálil můj 386, instalovala hru a připravovala pro krátké sezení hraní. Pět hodin později, prokletí byli letící, bohové byli nazývaní na, a já ještě jsem musel jsem začal studování. Nikdy nepodceňovat moc drobné zvěře.

Ohlédnutí na to nyní a dávání to další hodinu hry v DosBox, ještě vidět co dostal mou počáteční pozornost, třebaže grafika jsou nic zvláštního. Oni nyní dívají se spíše průměrný, ale oni slouží jejich účelu dobře. Hudba je také nic zvláštního psát domov o: někteří mumlali značky a pípnutí, nějaký základní zvukové efekty tu a tam a to o shrnuje to.

Ale posunující se na k skutečný přitroublý krupičnatý, my narazíme na jeho vynikající hru, rozkošná malá auta, variace drah nebo možná potíže hry (nebo lépe - nedostatku toho), po nějakém čase, to saje vy pravý v a děláte yourace na. A se zmíním o tom, že vaši oponenti se zdá právě dostali jejich řidičská oprávnění a že tam jsou jen dva druhy studených startů? Ó! dobře, nemůžeš mít to všechno. Navzdory těmto věcem, hra zaslouží si 4 na mém osobním seznamu, i když jen pro to prohrané odpoledne.

Pro všechny ty jsi zajímal se o ovládací prvky:

posuv vlevo začíná hráče 1 / throttlez odešel turnx pravé otočení

vysoce podceněný, ne dobře známý větší veřejností ale jistě mající cenu dávání tomu výstřel. Jsem byl vsadil bych se ne vladaře to. Jen ověřte si, zda vy nemáte nic zvláštního připravit se na ten den.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Tom Fresen

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo