1830 Railroads & Robber Barons
1830 Railroads & Robber Barons - náhled

1830: Železnice & loupeživí rytířové je otáčecí-založená hra, kde cíl je aby stal se nejúspěšnějším stavitelem železnice v severovýchodní

...

Summer Games II Recenze

Recenze | Screeny


Letní hry II je typická Epyx- ovo sportovní hra. To je druh rozšíření k letním hrám (to vyšlo rok předtím) a to je vše o letních hrách které konaly se v roce 1984 v L.A. Vy máte řadu 15 zemí a jestli vy nemáte rád každý z jich vy můžete jste vždy atletem Epyx (to je jejich standardní schopnost aby zahrnula Epyx logo jak 16. země). Každý hráč může přirozenou výběr jinou vlajku (nejsi všechny část stejného olympijského družstva). Hra také uvádí dva druhy určený pro více hráčů (které střetávat se s naší Abandonian kategorizací určené pro více hráčů režimy).

V nějakých událostech vy bojujete proti další hráčská hlava směřovat jako ve veslování nebo cyklistice), ale v jiných (skoku vysokém) vy soutěžíte v horkém křesle módu (braní otočení). Pak přijdou události, které vy můžete praktikovat individuálně (vybrat událost a zopakovat to tak často, jak chce), soutěžit v jedné události (vybrala jedinou událost vy jako a soutěžit v tom proti tvým příteli), nebo všechny událostem v řadě (vy soutěžíte ve všem ofthe událostech, držení skóre pro vítězné medaile).

Události jsou následující: Trojskok:

Je důležité pokračovat v běhu potom co vy uděláte počáteční skok; jinak váš soutěžící selhat na tváři. Veslování:Sledujte řady, jen pohybují jste zanechali nebo právo v optimální pozici.

Skok vysoký:

Kdy vy dosáhnete první tyče připravovat aby skočila, jinak vy budete jen běžet kruh hanby namísto rozbíjení záznamu skoku vysokého.

Oštěp:

Nespleťte si, vy běžíte stlačením vstoupit a pak stlačit zanechalo nebo právo nastavit úhel oštěpu předtím než vy uvolníte to.

Jezdec:

To je jen efektní slovo pro koně čištění. Ověřte si, zda vy přeskočíte překážky, nevběhnout do nich.

Šerm:

Ano, vy potřebujete shish-ka - bobu dalšímu hochovi nesoucí stejné šaty jak vy. Pospěšte si, hodiny je cíchovina!

Cyklistika:

Nezapomeněte, to volalo cyklistiku, protože vy potřebujete aby pohybovali vašimi nohami v kruhu aby provozoval podomní obchod. To je tolik snadnější aby udělalo pohyby oběžníku s ovládací pákou pak s klávesnicí.

Kajak:

Je čas udeřit volné vody ve váš málo kajaku a ověřte si, zda vy projdete skrz všechny vrata. Ovládací prvky jsou vědomě cizí, protože myslím si oni zkoušeli kompenzovat ticho vody. Ve skutečnosti řeka budou divoký a ovládání kajak budou ještě obtížnější - ale v souladu s přírodní fyzikou, ale zde voda nezdát se být problém.

Tak to je asi to. Pobavit se a pamatovat si, to nemá vítězství které záležitostí nejvíce.

Toto archiv je pružný obraz a proto vy potřebujete aby spustili to s vhodnými nástroji. Jako obyčejně DOSBOX splňuje účel! Po běžící DOSBOX vy potřebujete aby BOOT obraz:Bota X:registrovat.img - - > přirozeně vy potřebujete aby dali do správného pohonu, cesta a obrazový jméno souboru (a nezapomene na rozsah).


Rok vydaní: 1985

Vydali: Epyx, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo