Igor - Objective Uikokahonia
Igor - Objective Uikokahonia - náhled

Příběh:

To je ukázat a kliknout dobrodružnou hru udělanou Pendulo Studios v roce 1994. Vy hrajete Igora, student ve škole. Vy zouf

...

Suburban Commando Recenze

Recenze | Screeny


Vzpomínáte si na filmové předměstské komando s Christopher Lloydem? Vy víte, že, profesor ze zpět do budoucnosti filmy, soudce ve Who Framed Roger Rabitt, Klingonův velitel v Star filmech cesty II a III... V každém případě, jestli vy ne- možná, že bys byl ztratit 90 minuty veselé zábavy, ale hoch film byl proslulý je hromotluk Hogan.

Hra předtím než vy zdá se zaměříte jen na jeho znak. Meziplanetární komando, kdo přistane na Zemi a potřebuje vrátit se do prostoru, ale musí zastavit darebáka ze zkoušení převzít galaxii. Hra jen ukazuje vzdálená znamení podobnosti s filmem, ale může stále nabízet nějakou veselou zábavu.

Vy začnete v prostoru, kde vy potřebujete aby odstřelili všechnomu, co jde vaši cestu nebo střílí na vás. Přirozeně vy můžete zvednout moc ups a tyto opravdu rozhodnout. Po vybírání část z nich nahoru, vy prakticky se stojíte nepřemožitelný, co udělá to mírně vrtání.

Ale po tomto prvním prostoru-střelci vyrovná hru stane se klasickou postranní-rolovací hrou. Vy jste obcházíte hledání klíčů pokusu o skončit úroveň. Vy potřebujete aby zasadili bomby na lodi kosmické a vy potřebujete aby dostali se do jistých míst jednou na Zemi. Tam jsou vypnutý kurs mnoho padouchů si kdo přeje zastavit vás a každý úroveň (kromě první) má šéfa na konci že vy potřebujete aby bojovali v jeden jednoho rvačce.

Na cestě vy můžete stále sbírat sladkosti a vy musíte prozkoumat vaše okolí aby našla váš způsob, jak nepozvaný. To je asi to.

Grafika jsou ve skutečnosti hezký a barevný, s hladkou animací. Zvuk dostává moc opakovaný a efekty nejsou moc. Hra má rovná hesla, tak vy nemusíte začít ze začátku vždycky. Ovládací prvky jsou Q - nahoru, A - dolů, O - odešel, P - právo a SPACE - oheň. Vy můžete také udělat jisté pohyby při boji (jako letící kopnutí) jestli vy spojíte klíče.

Dohromady tato hra je poněkud zábavná akční hra, ale moc průměr. To by nevystupovalo mimo zástup, proto já jen dávám to průměrný příděl 3.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Alternative Software Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo